Warning: file_get_contents(http://wp_plug.adnow.com/wp_aadb.php?token=ff17fa46f139a49c5f062f5dca20332b93e147eb7f279fe54d7c19de01786886): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 504 Gateway Time-out in /home/meganunt/public_html/wp-content/plugins/native-ads-adnow/public/class-adnow-widget-add-area.php on line 100

BUNICUTELE DESTRABALATE, un NOU TREND in societate ?

BUNICUTELE DESTRABALATE, un NOU TREND in societate ?

Lista femeilor care îşi aleg ca partener de viaţă un bărbat mult mai tânăr decât ele nu este tocmai scurtă. Nu putem să nu ne întrebăm ce le atrage pe femei la bărbaţii aproape de-o seamă cu copiii lor. Să fie oare dorinţa de a rămâne veşnic tinere care le face pe reprezentantele sexului frumos să-şi dorească un iubit mult mai tânăr?

Relaţiile dintre oameni sunt foarte diverse. Diferenţa de vârstă în cupluri nu este un “concept nou”. Cu toate astea, se află mereu în atenţia opiniei publice.

Relaţiile în care diferenţa de vârstă dintre parteneri este foarte mare mai sunt numite şi relaţii „mai-decembrie“ pentru că este puţin probabil să dureze.

Bărbaţii în vârstă cu partenere mult mai tinere sunt în centrul discuţiilor, fiind cumva admiraţi. Dar şi femeile se pot simţi atrase de băieţi mai tineri datorită felului acestora de a se comporta: sunt degajaţi, vor să se distreze, nu au obligaţii.

 

Iata un termen folosit când se face referire la o femeie cu un iubit foarte tânăr: „cougar“ (panteră). În funcţie de vârsta femeii, etichetele pot varia. Astfel, femeile cu vârste între 20 şi 30 de ani sunt „kittens“ („pisicuţe“), cele de 30-40 ani „pumas“ („pume“). Femeile mature, cu vârste între 40 şi 50 de ani, sunt considerate „cougars“ („pantere“), iar cele peste 50 ani, „jaguars“ („femei-jaguar“).

Un exemplu in acest sens, este cel al lui Demi Moore care la 41 de ani s-a îndrăgostit de mai tânărul Ashton Kutcher. În ciuda celor 16 ani diferenţă, Ashton a convins-o pe Demi să-i fie soţie,iar relaţia lor a durat opt ani.

vezi mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.