CAZ SOCANT ! FEMEIE ATACATA de un TIGRU în parc !

CAZ SOCANT ! FEMEIE ATACATA de un TIGRU în parc !

(VIDEO)

O cameră de supraveghere a surprins momentul șocant în care o femeie este atacată de un tigru chiar în momentul în care dorea să se urce în propria mașină. Incidentul s-a petrecut într-un safari din China.

Femeia a fost mâncată de vie, iar o altă cunoștință a acesteia a fost grav rănită deoarece a încercat în zadar să o scape din ghearele felinei feroce, potrivit DailyMail.co.uk. Femeia a  neglijat avertismentele scrise și a părăsit automobilul deși zona era în teritoriul prădătorilor.

Erau o întreagă familie – o femeie mai în vârstă, alta mai tânără, un copil și un bărbat. Potrivit surselor de presă din China, femeia mai tânără și bărbatul au avut un motiv serios pentru care au părăsit automobilul. Cea mai în vârstă însă a fost imediat atacată de tigrul siberian când a încercat să-și urmeze rudele.

Parcul safari le permite turiștilor fie să viziteze teritoriul pe cont propriu, cu mașina, fie organizând un tur. Cei care aleg să viziteze safariul independent, sunt sfătuiți să nu-și părăsească automobilul din cauza unor astfel de pericole.

The woman gets out of the car and walks around to the other side after having a fight with a man inside the vehicle

sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.