CE ŞOC a avut un bărbat care-şi vizita mama ! A păşit într-un FILM de GROAZĂ !

CE ŞOC a avut un bărbat care-şi vizita mama ! A păşit într-un FILM de GROAZĂ !

Un britanic care a vrut să îşi viziteze mama a făcut, în dormitorul din casa femeii, o descoperire pe care este puţin probabil că o va uita prea curând.

Un britanic care îşi vizita mama a descoperit că dormitorul pentru oaspeţi al acesteia era deja folosit, de mii de viespii care îşi făcuseră un cuib gigantic pe întreg patul, folosind păturile şi salteaua.

Dormitorul avea o mică fereastră uitată deschisă şi viespiile şi-au construit cuibul în aproximativ trei luni, scrie ABC News, camera fiind nefolosită de familie.

„Era exact ca în filmul de groază Păsările, dar de data aceasta cu viespii”, spune bărbatul care a ajutat familia să scape de viespii, explicând că dezastrul produs de insecte în casa din Hampshire este cel mai mare pe care l-a văzut vreodată.

Cel care a exterminat insectele spune că s-a îmbrăcat ca un cosmonaut pentru a scăpa de cele 5000 de viespii şi că este impresionat de efortul acestora:

„Era o operă de artă şi viespiile au muncit din greu, dar proprietara a vrut să scăpăm de ele. Dacă au făcut asta în doar trei luni şi ceva…e extraordinar, nu?”, a mai comentat acesta.

sursa aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.