Publicitate

Cea mai mare RUSINE pentru ROMANIA iese la iveala dupa un sfert de secol ! Ce s-a intamplat imediat dupa executia ceausestilor ? SECRETUL E AICI !

Cea mai mare RUSINE pentru ROMANIA iese la iveala dupa un sfert de secol ! Ce s-a intamplat imediat dupa executia ceausestilor ? SECRETUL E AICI !
Publicitate

Mii de atârnători care n-au avut niciun rost în revoluţia din decembrie sau în declanşarea acesteia – unii abia născuţi, la vremea zaverei, alţii deţinuţi de drept comun, liberaţi din puşcăriile ceauşiste, în primele luni ale lui 1990, destui, care n-au simţit în viaţa lor mirosul morţii şi al prafului de puşcă, pe la colţ de stradă – stau, iar, cu mâna-ntinsă după banii statului, pe motiv că au avut, vezi Doamne, un rol determinant în lupta pentru victoria revoluţiei. Pe ăştia nu-i mai satură nici statul, nici Dumnezeu, nici pământul (pe care au pus mâna după „luptă”)!

Image result for foto executia ceausestilor

A fost un negoţ hulpav si mizerabil cu certificate de revoluţionar, în talciocul postdecembrist de interese, hoţii şi manevre.

Pe lângă aceşti mistificatori fomişti ai istoriei, există alte câteva mii de români care, deşi s-au aflat în stradă în acele zile, au refuzat statutul de revoluţionar stipendiat de stat, ci pentru a mă minuna, încă o dată, de tupeul unor români, fie ei politicieni, trepăduşi, interlopi şi gură-cască.

Spun astfel că, în coasta adevăraţilor revoluţionari, cu sau fără „certificat”, a apărut grupul fantomelor revoluţiei, oameni care nici astăzi nu ştiu pe ce stradă s-au desfăşurat „luptele” în oraşul lor, când a început şi când s-a terminat scandalul, dacă s-a tras sau nu, dincolo de aghioase, vreun glonţ, spre ziuă, când le era lor somnul mai dulce.

Ei bine, tot felul de astfel de impostori, treziţi revoluţionari peste noapte, vor, astăzi, şi mai multe „onoruri”: anume, titlul de ”Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”.

Şi, pentru că tot s-au redeschis „Dosarele Revoluţiei din decembrie 1989”, la cererea expresă a Europei, organele statului au catadicsit să se sesizeze, şi ele, în sfârşit, în ceea ce priveşte adevăratul rol jucat în fenomen de unii dintre aceşti neaveniţi.

În consecinţă, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au deschis un dosar de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, trafic şi cumpărare de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată privind acordarea titlurilor de revoluţionar.

Aceştia consideră că multe dintre cele peste 3500 de persoane deţinătoare ale titlului de “Luptător cu rol determinant în Revoluţie” nu îndeplinesc condiţii legale, ok-ul primit de aceştia de la Secretariatul de Stat pentru Revoluţionari fiind consecinţa „oferirii unor sume de bani persoanelor care aveau influenţă asupra membrilor instituţiilor ale statului”.

Drept urmare, fostul secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, Adrian Sanda, a fost arestat preventiv, alături de alţi cinci dintre colegii săi, împreună, prin deciziile lor, prejudiciind statul cu 13 milioane de lei.

De ce drepturi beneficiază „revoluţionarii” făcuţi de Sanda la apelul bocancilor? Ei bine, unele la care nici nu visează vreunul dintre veteranii de război, urmaşii acestora sau victime ale comunismului (ca să nu mai vorbim şi de alte categorii de bugetari). Iată!

„Luptătorii cu rol determinant“ în revoluţie vor beneficia de indemnizaţii lunare cuprinse între 2.600 şi 4.500 de lei, plătite de la bugetul statului, pe lângă alte beneficii.

Mie mi se pare că prea suntem luaţi de proşti de tot felul de astfel de „fake-uri”, lăsate să-şi facă de cap cu banii statului.

La urma-urmei, în ce nomenclator de meserii s-a mai văzut una precum aceea de „revoluţionar bugetar, cu sau fără rol determinant în luptă”?

Iar la curiozităţi, iată şi câteva dintre numele aflate pe lista “LUPTĂTORILOR PENTRU VICTORIA REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989 – LUPTĂTOR CU ROL DETERMINANT”: Radu Berceanu, Metin Cerchez, Helmut Dukadam, Cazemir-Benedict Ionescu, Silvian Ionescu, Eugen Nicolicea, Bogdan Niculescu-Duvăz şi alţii.

Şi nu că n-ar fi avut , şi ei, un rol determinant…

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.