CEA MAI PROASTĂ VESTE pentru Lucian Bute. Iata ANUNŢUL de care se temea cel mai tare !

CEA MAI PROASTĂ VESTE pentru Lucian Bute. Iata ANUNŢUL de care se temea cel mai tare !

************************************************************************************************************************************************************************

Pechea din judeţul Galaţi, de unde provine boxerul Lucian Bute, este localitatea cel mai grav lovită de inundaţiile din ultimele zile.

Peste 250 de oameni din Pechea au fost evacuaţi, iar în comună se mai poate circula doar cu bărci sau tractoare. Viitura a venit cu o viteză fulgerătoare şi a luat pe toată lumea prin surprindere. În câteva minute, toată comuna a fost sub apă. Sunt zone în comună unde apa depăşeşte un metru. Acolo a intervenit armata. 50 de militari din garnizoana de la Galaţi au scos oamenii din case şi i-au dus în siguranţă. Mulţi nu au vrut să-şi părăsească locuinţele. Localnicii îşi amintesc cu groază de inundaţiile de acum 3 ani, când comuna a fost complet izolată.

Acum, situaţia pare şi mai gravă.Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că 530 de persoane din localităţile afectate de inundaţii au fost evacuate preventiv din locuinţe, urmând ca la ora 16.00 conducerea ministerului să aibă o videoconferinţă cu prefecţii şi şefii inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

“S-a decis de către autorităţile locale evacuarea preventivă a 60 de persoane din Slobozia-Conachi, 200 din Cuza Vodă, 250 din localitatea Pechea şi 20 de persoane din Negrea. Tot ca măsuri preventive, s-a decis suspendarea cursurilor la unităţile de învăţământ aflate în localităţile Schela, Valea Mărului şi Corni, precum şi şi restricţionarea traficului rutier pe DN 25, în dreptul localităţii Pechea”, anunţă MAI într-un comunicat de presă.

De asemenea, s-au dislocat forţe de intervenţie şi motopompe din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă Călăraşi, Ialomiţa şi Unitatea Specială de Intervenţii în Situaţii de Urgenţă Ciolpani pentru a veni în sprijinul efectivelor din judeţul Galaţi. În mod similar din judeţul Buzău s-au trimis forte suplimentare către judeţul Vrancea.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.