Chiar NIMIC NU E SACRU pentru acest Pinocchio al POLITICII ROMANESTI ?

Chiar NIMIC NU E SACRU pentru acest Pinocchio al POLITICII ROMANESTI ?

Chiar NIMIC NU E SACRU pentru acest Pinocchio al POLITICII ROMANESTI ?

MINTE CU NERUSINARE !

IATA DE CE A MURIT, de fapt, fratele lui Liviu Dragnea !

Liviu Dragnea, a declarat că dosarul ”Referendumul”, în care a fost condamnat la un an cu suspendare, a fost cauza care a dus la moartea fratelui său. “Adevărul” a comparat cronologia dosarului cu cea a ultimei părţi din viaţa lui Viorel Dragnea şi a constatat că lucrurile nu stau tocmai aşa, relatează Adevărul.

Fostul ministru al Dezvoltării, Liviu Dragnea, a arătat că dosarul “Referendumul” i-a adus mai mult decât o condamnare.

Dragnea a afirmat că fratele său mai mare “a murit din cauza acestui dosar”. “Simt o mare nedreptate şi am de asemenea două regrete uriaşe. Nu am zis-o până acum, tocmai din dorinţa mea permanentă de a nu influenţa justiţia sub nicio formă: fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste toate astea”, a mai spus Dragnea.

Dincolo de emoţia stârnită de această declaraţie, adevărul este cu totul altul: situaţia juridică a liderului PSD nu mai avea cum să influenţeze decisiv starea de sănătate a fratelui său. DNA a anunţat începerea urmăririi penale împotriva lui Liviu Dragnea în dosarul ”Referendumul” pe 6 septembrie 2012, moment în care fostul vicepremier a primit calitatea de învinuit. La acea dată, Viorel Dragnea era deja diagnosticat cu cancer pulmonar, după cum susţin apropiaţi ai acestuia.

Viorel Dragnea, colonel în rezervă al Poliţiei Române, a decedat în 24 august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer pulmonar şi că a avut o lungă perioadă de suferinţă. El s-a stins din viaţă la o clinică din Istanbul, Turcia, unde stătuse internat aproximativ două luni. În acel moment, Liviu Dragnea încă avea calitatea de învinuit şi fusese audiat de câteva ori la DNA.

Image result for poze dragnea

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.