Publicitate

Cioloş nu a putut plăti în lei produse cumpărate în avion. Iată CE A URMAT !

Cioloş nu a putut plăti în lei produse cumpărate în avion. Iată CE A URMAT !
Publicitate

“Urmare a imposibilităţii de a achita produse în moneda naţională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziţie de la ANPC şi o analiză a legislaţiei de la mai multe ministere cu atribuţii în domeniu”, a declarat Liviu Iolu, citat de Agerpres.

Incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low cost cu care Dacian Cioloş s-a deplasat joi pe ruta Bucureşti-Timişoara, anunţă televiziunea publică. Premierul Dacian Cioloş s-a aflat întâlnit joi, la Timişoara, cu omologul său sârb Aleksandar Vucic şi a fost însoţit de mai mulţi miniştri.

Vineri, reprezentanţii companiei aviatice au transmis un comunicat în care şi-au cerut scuze pentru “inconvenientele cauzate” şi au explicat că, în prezent, nu acceptă plăţi în lei pentru produsele achiziţionate la bord. “Ne cerem scuze pentru incovenientele cauzate, dar, în prezent, nu acceptăm plăţi în moneda naţională Leu (RON) pentru produsele achiziţionate la bord. În continuare, urmărim îmbunătăţirea fiecărui aspect al business-ului nostru pentru o mai bună experienţă de zbor a clienţilor”, se arată în comunicat.

Premierul Dacian Cioloş a cerut o poziţie din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), după ce, aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.