CLIPE DE GROAZA (VIDEO) ! Raed Arafat: „Dacă vom găsi persoane înăuntru, vor fi găsite decedate”

CLIPE DE GROAZA (VIDEO) ! Raed Arafat: „Dacă vom găsi persoane înăuntru, vor fi găsite decedate”

Raed Arafat: „Dacă vom găsi persoane înăuntru, vor fi găsite decedate”

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că nu există încă informaţii despre persoane care ar fi rămas în club, însă în cazul unei astfel de situaţii ele vor fi probabil găsite carbonizate

Conform Agerpres, în urma incendiului clubul s-a părbuşit în totalitate. Nu există persoane arse, ci numai persoane care au fost carbonizate.

Intervenția continuă, dar nu mai este un pericol atât de mare. Numărul echipajelor de intervenție au fost reduse de la 24 la 14. Mai sunt doar câteva focare de stins. „Ultimele informații pe numărul persoanelor care au ajuns la spital este de 38. 17 persoane au ajuns la spital cu mijloace proprii și 21 cu mijloace de intervenție. Nu o să ne pronunțăm dacă am trecut prin această intervenție fără să avem victime. S-ar putea să rămână echipe de pompieri până la 6:00 – 7:00 seara”, a declarat Raed Arafat.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au preluat acest caz. Potrivit ultimelor informaţii, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere. La clubul Bamboo se află, la această oră, şi procurori care anchetează împrejurările în care a izbucnit incendiul.

Clădirea a fost evacuată în totalitate iar incendiul este controlat. Încă nu se știe dacă sunt persoane prinse sub dărâmături.

De asemenea, șeful DSU, Raed Arafat, a menționat și el, într-o declarație de la fața locului, întrebat dacă ar mai fi persoane rămase în clubul incendiat, că se va ști dacă sunt astfel de victime după ce pompierii vor putea intra și vor căuta în zona distrusă.

“La acest moment, persoane de salvat efectiv nu avem. Deci dacă sunt persoane surprinsă înăuntru, din păcate, cel mai probabil vor fi găsite decedate (…) Colegii de la pompieri continuă acum lupta cu incendiul și la un moment vor începe să verifice zona care a fost afectată și să vedem apoi dacă au fost persoane surprinse care nu au putut să iasă”, a spus Arafat.

sursa StiriTv Romania

sursa constantin andrei

sursa Start Rec

sursa Odo Puiu info

sursa mireasa pentru fiul meu fan club

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.