CRIMA CARE A INGROZIT ROMANIA !

CRIMA CARE A INGROZIT ROMANIA !

Loredana Ivan, femeia de 38 de ani care a fost ucisă cu sânge rece în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu, trăia în teroare de mai mult timp. Avusese o relaţie amoroasă cu bărbatul care a înjunghiat-o, iar în urmă cu o lună păreau fericiţi împreună. După multe tensiuni, ei s-au împăcat la presiunile lui, dar povestea lor s-a terminat tragic.

Deznodământ tragic în povestea de iubire pe care vânzătoarea Alinei Petre o trăia cu un muzicant. Bărbatul făcuse o obsesie pentru Loredana Ivan şi o presa să-l accepte în viaţa ei. Cei doi au avut o relaţie în urmă cu un an, s-au despărţit şi s-au împăcat la presiunile lui, dar refuzul femeii l-a făcut să devină extrem de violent. După multe ameninţări, bărbatul şi-a pus planul în practică, joi dimineaţa, când a intrat în magazinul unde lucra vânzătoarea, a bruscat-o şi a dus-o în uşa băii unde a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuţit. A ales intenţionat acel loc din magazin, se pare, pentru a nu fi înregistrat de camerele de supraveghere din butic.

“Săptămâna trecută a chemat poliţia la magazin. Primea mesaje de pe un alt număr de telefon în care îi scria că o să o omoare şi o să-i taie tendoanele. Ameninţările nu se opreau doar la ea, ci erau şi la adresa băieţelul de şase ani”, a povestit o colegă a femeii ucise.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.