CRIMA SECOLULUI in România, REZOLVATĂ după 18 ani ! CINE ESTE CRIMINALUL ?

CRIMA SECOLULUI in România, REZOLVATĂ după 18 ani ! CINE ESTE CRIMINALUL ?

“Cel suspectat acum nu ar fi avut nicio răfuială persoanală cu victima, toate variantele duc către faptul că el ar fi acţionat la comandă”

Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul Ministerului de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, existând indicii că acesta ar fi acţionat la comandă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcţii “Doi şi un Sfert” de la Ministerul de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării prin împuşcare a omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998 în Capitală, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Aceleaşi surse precizează că există probe potrivit cărora Alexandru Găină l-ar fi împuşcat pe afacerist la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

Alexandru Găină a fost de la începutul anilor 2000 şi până de curând, cercetat, judecat şi închis în numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.