Publicitate

CUM A SCAPAT Becali ‘porumbelul’ IN DIRECT ! AUTODENUNT la TV ! Patronul FCSB a dezvăluit…

CUM A SCAPAT Becali ‘porumbelul’ IN DIRECT ! AUTODENUNT la TV ! Patronul FCSB a dezvăluit…
Publicitate

Ce a dezvăluit Patronul FCSB ?

AUTODENUNT la TV !

 

Scandalul despre metodele prin care Gigi Becali a devenit patron la Steaua, în 2003, continuă. Omul de afaceri susţine că a plătit în total 10 milioane de dolari pentru a prelua clubul, însă Victor Piţurcă l-a contrazis şi a declarat că suma ar fi de 4,2 milioane de dolari. Însă Gigi Becali susţine că o parte din bani au fost plătiţi ”la negru”.

Gigi Becali s-a dat singur de gol şi spune că ar fi plătit bani negri pentru transferul lui Pompiliu Stoica de la Astra, în vara lui 2000. Patronul FCSB susţine însă că fapta s-a prescris.

Becali face un autodenunţ dă exemplul transferului lui Pompiliu Stoica de la Astra la Steaua, în vara lui 2000. Fostul europarlamentar nu era atunci patron la Steaua, ci doar sponsoriza clubul cu diferite sume de bani. Becali spune că ar fi plătit pentru Pompiliu Stoica o sumă mult mai mare faţă de cea trecută în acte:

“Deci nu e adevărat ce spune Piţurcă. Am dat 10 milioane 300.000 de dolari. Nu cât spune Piţurcă (n.r. 4,2 milioane de dolari). Pai ce, Pompiliu Stoica a costat doar 150.000 cât e în acte?! A costat 500.000 (n.r. de dolari). Păi ce… Piţurcă a luat doar 400.000, cât avea salariu. A luat, dar a luat şi acţiuni. Oricum, sunt prescrise astea. M-aţi înţeles?”, a dezvăluit Gigi Becali la DigiSport.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.