Publicitate

CUM E POSIBIL? PROFITUL Samsung CRESTE in ciuda problemelor generate de modelul Galaxy Note 7, dar si de SCANDALUL masinilor de spalat UCIGASE

CUM E POSIBIL? PROFITUL Samsung CRESTE in ciuda problemelor generate de modelul Galaxy Note 7, dar si de SCANDALUL masinilor de spalat UCIGASE
Publicitate

Gigantul IT susţine că aşteaptă un profit de 7,8 miliarde de dolari pentru perioada septembrie-decembrie. Câştigurile estimate sunt mai mari decât cele anticipate de analişti şi ar marca cel mai mare profit trimestrial din 2013.

Rezultatele s-ar datora afacerii Samsung cu semiconductoare şi displayuri.

Potrivit profitului prognozat pentru trimestrul al patrulea, Samsung susţine că retragerea smartphone-ului Note 7 ar genera pierderi de 2,1 miliarde de dolari ale profitului.

În octombrie 2016, producătorul sud-coreean a fost nevoit să oprească producţia modelului Galaxy Note 7, după ce bateriile au luat foc, iar smartphone-urile înlocuite au început să scoată fum.

Samsung susţine că va oferi curând detalii despre ancheta pe care a realizat-o în cazul problemelor modelului Note 7.

Autoritatea pentru siguranţa consumatorului din SUA a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă, pornind încă un scandal pentru compania sud-coreeană, a cărei imagini deja a fost afectată puternic de episodul ”Galaxy Note 7”.

Comisia pentru Siguranţa Consumatorului din SUA a anunţat că maşinile de spălat Samsung reprezintă un pericol şi că se pot desprinde hublourile în timp ce este folosită. Compania a primit peste 700 de reclamaţii de incidente, iar nouă persoane chiar au fost rănite de maşinile defectuoase, potrivit unui anunţ al agenţiei de vineri, scrie Wall Street Journal, citat de Ziarul Financiar.

Retragerea afectează 34 de modele de maşini de spălat de la mai multe magazine şi este valabilă pentru produse cu data de fabricaţie care porneşte din 2011.

“Înainte să mai spălaţi un rând de rufe, contactaţi Samsung şi răspundeţi acestei rechemări în fabrică”, a spus Chairman Elliot Kaye, preşedintele asociaţiei.

”Aceste maşini de spălat reprezintă un pericol. Cea mai bună modalitate să evitaţi accidentarea este ca toată lumea care nu a dat încă înapoi maşinile de spălat să contacteze urgent Samsung”.

Imaginea Samsung era deja afectată puternic de scandalul Galaxy Note 7, după ce smartphone-urile luau foc şi explodau. Samsung initial a rechemat produsele, însă şi după înlocuirea bateriilor – considerate motivul exploziilor – smartphone-urile au continuat să facă probleme.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.