Cum ne influenţează LUNA PLINA ? A doua noapte în care FENOMENUL ne schimbă starea de spirit

Cum ne influenţează LUNA PLINA ? A doua noapte în care FENOMENUL ne schimbă starea de spirit

Astrologii vorbesc despre fenomenul de Lună Plină ca fiind deosebit pentru că se află sub o constelaţie a schimbarilor mari pe care noi acum ar trebui să ne gândim să le facem. Aşadar, dacă aveaţi în plan să-i mulţumiţi cuiva care  se face responsabil că aţi început un nou capitol în viaţă, atunci acum este momentul potrivit să o faceţi.


“Acest eveniment astral trezeşte în noi o putere infinită, dar şi o înţelepciune aparte de a vedea lucrurile mai clar. Destul de greu încercată această perioadă şi cunoscută ca Guru Purnima, această Luna Plină ne aduce aminte de ce am învăţat şi de la cine. Cei care au pus bazele noastre morale ca şi persoane, şi ar fi indicat să privim acest fapt, plini de recunoştinţă. În Astrologia Vedică, Luna se va afla în partea cerului guvernată de constelaţia Uttara Ashadha, iar acest fapt se traduce ca «victorie desăvârşită». Simbolizată de un elefant care reprezintă ca şi forţă pe Lord Ganesha, acesta are puterea de a distruge chiar şi cele mai grele obstacole care îi stau în cale. Binecuvântaţi cu o promisiune a succesului, acum e momentul cel mai bun să ne facem planuri, să începem noi proiecte. Aveţi grijă deci cum consumaţi acesată energie. Cât de sus menţineţi standardele este important, pentru că dacă doriţi lucruri mici, aşa veţi primi, iar dacă vreţi realizări mari, la fel. Totul vine încet şi bine”, explică Roxana Luşneac, astrolog vedic pe pagina ei de socializare.
Uttara Ashadha este o constelaţie sub care s-au născut mulţi lideri ai lumii din istorie. Toţi au adus schimbări profunde din punct de vedere social, al afacerilor, al inspiraţiei şi al gândirii maselor mari de oameni.

Pe lângă planuri, influenţa lui Saturn poate totuşi să ne aducă şi neplăceri. Este vorba despre stări de irascibilitate.

citeste mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]