CUTREMUR in intreaga lume ! Merkel a făcut ANUNTUL ! EUROPA nu va mai fi NICIODATA la fel

CUTREMUR in intreaga lume ! Merkel a făcut ANUNTUL ! EUROPA nu va mai fi NICIODATA la fel

Lumea se cutremură!

De azi, EUROPA nu va mai fi la fel

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat astazi restrictiile decise de noul presedinte american impotriva imigratiei, apreciind ca tinta decretului lui Trump o reprezinta musulmanii, transmite AFP.

„Lupta necesara împotriva terorismului nu justifica in niciun fel generalizarea suspiciunilor împotriva unor persoane in funcție de credința lor, in cazul de fata persoane de religie musulmana, sau in funcție de originea lor”, a subliniat cancelarul german in fata presei.

Angela Merkel a adăugat ca măsurile adoptate de Trump sunt contrare viziunii sale privind „bazele ajutorului international pentru refugiați si ale cooperării internaționale„.

Sefa guvernului german, care din 2015 a deschis portile Germaniei pentru peste un milion de solicitanti de azil, a fost de altfel una dintre tintele lui Donald Trump, care a criticat in repetate randuri politica ei de primire a refugiatilor, dand chiar de inteles ca aceasta a fost cauza atentatului comis la 19 decembrie anul trecut la Berlin de un solicitant de azil tunisian, soldat cu 12 morti.

Noul executiv american a insistat ca decretul prezidential cu privire la imigratie intrat in vigoare vineri nu creeaza niciun fel de discriminare religioasa, ci este vorba de decizii vizand apararea Americii de eventuale infiltrari de „teroristi straini”. Decretul interzice intrarea timp de 90 de zile in SUA a cetatenilor din sapte tari considerate cu risc de catre Washington – Iran, Irak, Yemen, Libia, Siria, Sudan si Somalia.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.