CUTREMURATOR ! A MURIT LA PROPRIA NUNTA !

CUTREMURATOR ! A MURIT LA PROPRIA NUNTA !

Ucisă la nuntă, fiindcă nu a vrut să se mărite cu propriul verișor

Tatăl victimei a publicat fotografia cu scena crimei pe o rețea socială.

„Cu cel mai mare regret și cu cea mai mare durere anunț decesul fiicei mele. A murit într-o baltă cu propriul ei sânge, ca victimă a unei tradiții perfide”, a scris Ghazi, în dreptul fotografiei publicate.

O tanara a fost împușcată în timpul unei nunți, după ce a refuzat să îl ia în căsătorie pe propriul ei verișor.

Îndurerat și revoltat de cele întâmplate, tatăl ei a publicat o imagine de la locul crimei, în care tânăra de 21 de ani apare întinsă pe jos, într-o baltă de sânge.

Tragedia a avut loc în Germania, la nunta unei familii de kurzi. Tatăl victimei, identificat doar sub numele de Ghazi H, a declarat că familia lui a fugit din Irak și s-a stabilit în Germania pe când fiica lui avea numai trei ani. Tânăra Shilan avea cetățenie germană și studia managementul proprietății la o universitate din orașul Hanovra.

Tatal victimei susține că doi dintre frații lui, Numan și Hassan, au încercat să aranjeze o căsătorie pentru Shilan cu propriul ei verișor, Sefin (22 de ani). Fiica lui a refuzat, motivând că nu îl iubește pe Sefin, și l-a rugat să facă ceva pentru a opri căsătoria. „M-a implorat să fac ceva, așa că am anulat logodna”, a mărturisit bărbatul.

Din nefericire, decizia i-a fost fatală tinerei. „Numan și fiul lui Sefin, ucigașul, au refuzat să accepte. Erau hotărâți să se răzbune și să se asigure că onoarea nu era pierdută. Ce au făcut e o crimă teribilă, împotriva unei victime inocente. Par să fi uitat că trăim aici, în Europa”, a mai relatat Ghazi.

Shilan a fost împușcată de trei ori în cap, de către Sefin. Polițiștii au găsit arma crimei și sunt, acum, pe urmele ucigașului.

sursa

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.