Publicitate

DECLARATII extrem de DURE facute in Rusia DESPRE ROMANIA !

DECLARATII extrem de DURE facute in Rusia DESPRE ROMANIA !
Publicitate

“România a adus la Groznîi o echipă fake. Era o vreme în care produceau jucători de clasă”

Victoria Rusiei în faţa României, 1-0 la Groznîi, a fost amplu comentată în presa de specialitate de la Moscova. Venită într-un an 2016 extrem de neconvingător pentru fotbalul rus, victoria i-a făcut pe specialişti să analizeze prestaţia fotbaliştilor echipei naţionale şi în raport cu forţa adversarului pe care l-au întâlnit. Iar concluziile lor nu sunt flatante pentru selecţionata cu care Christoph Daum s-a prezentat la meciul amical de marţi seară.

Echipa naţională a României a fost extrem de confuză. După ce a fost eliminată de la EURO de Albania şi bătută acasă de Polonia în preliminariile pentru mondiale, românii au adus la Groznîi o echipă fake. Sigur, jucătorii de clasă lipsesc. Au avut o vreme în care au produs jucători de clasă precum Hagi, Petrescu sau Ilie (n.r. – Dumitrescu), dar de atunci nu au mai apărut cu fotbalişti decenţi”, scrie jurnalistul Eugene Zyryankin în Sport Express.

Jurnalistul a evidenţiat faptul că Rusia a fost net superioară României în două momente ale meciului, în primele 15 minute şi în ultima jumătate de oră, atunci când ruşii au presat apărarea noastră.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.