Publicitate

DETALII SOCANTE din dosarul în care doi interlopi au rupt în bătaie doi polițiști români

DETALII SOCANTE din dosarul în care doi interlopi au rupt în bătaie doi polițiști români
Publicitate

Ieri au apărut în presa din România detalii cutremurătoare referitoare la modul în care 2 interlopi au bătut doi polițiști români.

În cursul nopţii de 15 spre 16 ianuarie, doi poliţişti din Curtea de Argeş au fost bătuţi crunt în plină stradă de doi interlopi cărora le făcuseră dosare penale. Jurnaliștii de la ziarul Adevărul au prezentat detalii din rechizitoriul întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

Vă reamintim că la începutul acestui an, a făcut mare vâlvă cazul celor doi oamenii ai legii din Curtea de Argeş bătuţi în plină stradă de către doi interlopi, în cursul nopţii de 15 spre 16 ianuarie. Aflaţi în misiune, şeful Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipale Curtea de Argeş, subcomisarul Laurenţiu Iordache şi agentul principal Cornel Oprescu, au fost bătuţi cu bestialitate  în parcarea Bisericii Domneşti din Curtea de Argeş.

Cei care i-au bătut, Mucenic Curpaş şi Cosmin Dincuţă, sunt de mai multe luni în arest preventiv şi au fost trimişi în judecată pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice. Dosarul se află pe rol la Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Cosmin Dincuţă, în momentul în care i-a văzut pe poliţişti: ”Uite, bă, prietenii noştri poliţiştii”

Agresorii, Mucenic Curpaş şi Cosmin Dincuţă (supranumit Ortopedul) sunt doi cunoscuţi ai Poliţiei, cel de-al doilea fiind eliberat condiţionat din Penitenciarul Colibaşi, în noiembrie 2015. El fusese condamnat la şapte ani de puşcărie de Curtea de Apel Piteşti, în 2011, pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi şantaj, sentinţă menţinută în 2012 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Este vorba despre un dosar răsunător al DNA în care avocatul Constantin Laurenţiu, zis şi Lale, din cadrul Baroului Bucureşti, a fost arestat preventiv şi ulterior condamnat pentru agresarea şi sechestrarea unui om de afaceri, în interceptări apărând şi Dincuţă, zis Ortopedul. Pe 16 ianuarie, în jurul orei 2.45, subcomisarul Laurenţiu Iordache se afla în misiune în parcarea Bisericii Domneşti (unde erau staţionate şi două maşini de poliţie) din Curtea de Argeş, alături de agentul principal Cornel Oprescu şi martorul B.E.C., inspector de poliţie în cadrul aceluiaşi birou.

La un moment dat, după cum se precizează în rechizitoriu, ”din direcţia Restaurantului Domnesc s-a apropiat un grup format din patru persoane, doi bărbaţi şi două femei. Cei doi bărbaţi, Cosmin Dincuţă şi Mucenic Curpaş, se aflau în stare de ebrietate. În momentul în care Cosmin Dincuţă s-a apropiat de unul dintre autoturismele de poliţie, acesta a exclamat: ”Uite, bă, prietenii noştri, poliţiştii!”.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.