Publicitate

DEZVALUIRI despre UN MILIARDAR al Romaniei: ”E NEBUN!” Ce le facea angajatilor sai

DEZVALUIRI despre UN MILIARDAR al Romaniei: ”E NEBUN!” Ce le facea angajatilor sai
Publicitate

”Trebuia să rezişti mental, am avut un patron nebun. Ţipa la noi în vestiar, în limba română, şi l-am confruntat direct”

Speculaţiile cu privire la trecerea lui Piotr Celeban de la Slask Wroclaw la FCSB se intensifică, mai ales pentru că fundaşul de 31 de ani intră în ultimele şase luni de contract cu echipa poloneză. Dorit de Gigi Becali, fotbalistul trebuie să îşi rezolve despărţirea amiabilă de echipa de pe locul 12 din prima liga poloneză, dar trebuie să decidă dacă acceptă să lucreze din nou cu un finanţator de tipul celui pe care l-a avut la FC Vaslui. Sub contract cu echipa lui Adrian Porumboiu între 2012 şi 2014, Celeban nu s-a bucurat de un tratament plăcut în Moldova.

Într-un interviu acordat presei din Polonia, Piotr Celeban mărturisea că a avut neşansa să experimenteze episoade ieşite din comun la Vaslui, episoade în care Adrian Porumboiu era protagonist. ”Totul pleacă din cap, de la modul în care poţi rezista psihic greutăţilor din fotbal, eu am experimentat asta în România. În aproape doi ani am avut opt antrenori şi ce aveau ei în comun era faptul că ne puneau să alergăm mult. Aveam şi un patron nebun! Stătea în tribună la antrenamente şi pe cine vedea că nu aleargă acei jucători nu mai intrau în echipă. Era un club nebun, patronul mă respecta pentru că mă dăruiam, dar a trebuit să îi câştig respectul”, a spus fundaşul.

Exemplul concret dat de jucătorul care a evoluat în 59 de meciuri pentru FC Vaslui, perioadă în care a şi înscris 13 goluri, a fost un meci pierdut contra echipei lui Gigi Becali. ”Când pierdeam intra în vestiar şi ne certa în limba română. După o vreme am început să înţeleg cum merg lucrurile, îl ignoram, dar nu am putut suporta niciodată asta. După un meci pe care l-am pierdut cu Steaua, patronul a intrat în vestiar şi ne-a luat pe fiecare, pe rând. Când a venit şi rândul meu i-am zis că dacă are o problemă cu mine atunci să îmi rezilieze contractul. Dacă nu, atunci să iasă pe uşa vestiarului. L-am contrazis şi a plecat, a trecut de mine”, a mai spus Celeban jurnaliştilor.

Declaraţiile lui Gigi Becali din trecut i-au adus un contract nou

Nu este pentru prima dată când finanţatorul FCSB îşi manifestă interesul pentru fundaş. În iarna anului trecut, după ce Becali anunţa la TV că îl doreşte pe Celeban, şefii lui Slask i-au transmis jucătorului că nu poate pleca la campioana de atunci a României fără o sumă de transfer. Pentru că Becali nu a vrut să achite suma de transfer, lui Celeban i-a fost oferit un nou contract şi banderola de căpitan şi a rămas în Polonia. După cum scria ProSport la acea vreme, declaraţiile lui Gigi Becali i-au anulat lui Celeban şansa de a veni în România, dar la Pandurii. Narcis Răducan se înţelesese cu Celeban pentru ca fundaşul să treacă gratis la Pandurii, clubul fundaşului era de acord, însă interesul FCSB i-a făcut pe polonezi să crească pretenţiile.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.