Publicitate

DEZVĂLUIRI! Faţa NEVĂZUTĂ a NOULUI PREMIER. Episodul CUTREMURATOR din viaţa lui Sorin Grindeanu

DEZVĂLUIRI! Faţa NEVĂZUTĂ a NOULUI PREMIER. Episodul CUTREMURATOR din viaţa lui Sorin Grindeanu
Publicitate

Sorin Grindeanu este noua propunere făcută de PSD pentru postul de premier, după ce Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh. Sorin Grindeanu are 43 de ani, a fost ministru al Comunicaţiilor, în 2014, când premier era Victor Ponta, a absolvit Facultatea de Matematică – secţia informatică. A fost deputat de Timiş în perioada 2012-2016, iar din iunie ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

STIATI CA…

Sorin Grindeanu, noul premier propus de PSD, a fost cea mai vehementă voce în scandalul declanşat în 2014 după meciul RCM Timişoara – Farul Constanţa 0-9, în semifinalele Super Ligii CEC Bank ?

Informatician de meserie, Sorin Grindeanu a fost destul de aproape de sport. Mai ales de sportul local. În 2014, după unul dintre cele mai dubioase episoade din rubgy-ul românesc, Grindeanu a cerut lămuriri în cazul sabotajului de la RCM Timişoara. Atunci, clubul bănăţeană n-a putut folosi şase titulari – Eugen Căpăţână, Jack Umaga, Paula Kinikinilau, Valentin Calafeteanu, Cătălin Fercu şi Fonovai Tangimana – deoarece nu aveau viză medicală.

Oficialii lui RCM Timişoara au acuzat atunci că paginile din carnetele rubgyştilor, pe care se aflau vizele, au fost rupte în mod deliberat. A fost atunci sesizată şi poliţia, iar Sorin Grindeanu a făcut o interpelare ministrului Tineretului şi Sportului, Gabi Szabo, în care a solicitat o anchetă:

“Timişoara, oraşul premierelor şi al recordurilor, a înregistrat săptămâna trecută cel mai trist şi mai de coşmar episod sportiv din istoria ultimilor zeci de ani : sâmbăta neagră a rugby-ului românesc ! Partida dintre RCM Timişoara şi Farul Constanţa – semifinala Superligii de Rugby – a devenit o pată de neşters pe obrazul celor care gestionează sportul românesc, reprezentanţi ai federaţiei de specialitate şi arbitrii, deopotrivă”.

Reprezentaţi cea mai importantă instituţie pe linie sportivă şi consider că este necesar să interveniţi, să concluzionaţi şi să luaţi măsuri în acest caz. Sportul de performanţă se întreţine cu bani mulţi, cu efort, cu dăruire şi cu muncă. Rezultatele trebuie să decidă cine merită mai mult, nu jocurile de culise şi interesele. Dacă ţinem cont de ceea ce s-a întâmplat la Timişoara, trăim vremuri în care grila de valori este înclinată după bunul plac al unor decidenţi care nu au nici o legătură cu fair-play-ul, valorile şi principiile”, a fost mesajul transmis atunci de Sorin Grindeanu.

În toamna acestui an, din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu a decis să reia finanţarea ACS Poli Timişoara abia după ce Curtea de Conturi va veni cu o decizie clară în acest sens. În vară, Curtea de Conturi a decis că finanţarea clubului de fotbal cu fani de la bugetele locale ar fi fost ilegală.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.