Publicitate

E ADEVARAT ! CUTREMUR în PRESA din România. Se confirmă acum TOATE ZVONURILE ! Şeful Comisiei de control SRI: Pot fi acoperiţi şi din presă

E ADEVARAT ! CUTREMUR în PRESA din România. Se confirmă acum TOATE ZVONURILE ! Şeful Comisiei de control SRI: Pot fi acoperiţi şi din presă
Publicitate

CUTREMUR în PRESA din România. Se confirmă acum TOATE ZVONURILE

Şeful Comisiei de control SRI: Pot fi acoperiţi şi din presă

Preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, a declarat joi că pot exista ofiţeri acoperiţi în rândurile jurnaliştilor ”dacă este identificat un om valoros care poate contribui cu informaţii la securitatea naţională a României”.

”Dacă în anumite zone există interdicţia – judecători, procurori, magistraţi şi în politică, în celelate zone ale societăţii civile nu există interdicţia. Ca atare, dacă este identificat un om valoros care poate contribui cu informaţii la securitatea naţională a României, poate fi şi din presă. Nu sunt comod neapărat, în plan personal, cu ideea, dar putem face şi altfel analiza – un jurnalist este un om cu foarte multe contacte, cu foarte multe informaţii care pot fi foarte valoroase, cu acces în foarte multe medii. Ca urmare, lucrul acesta se poate întâmpla, indiferent că dacă ne place nouă sau nu”, a spus Ţuţuianu despre posibilitatea existenţei unor ofiţeri SRI sub acoperire în media.

“SRI nu are şi nu va avea acoperiţi în politică şi în jusitiţie”, a susţinut directorul SRI, Eduard Hellvig, miercuri.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni că nu crede să existe în România vreo instituţie publică sau de presă care să nu aibă ”acoperiţi” SRI, el solicitând efectuarea unor verificări ale acestor informaţii de către noua Comisie parlamentară de control a activităţii serviciului.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.