Publicitate

Elena Udrea RUPE TĂCEREA: “Traian Băsescu aţipise pe canapea”

Elena Udrea RUPE TĂCEREA: “Traian Băsescu aţipise pe canapea”
Publicitate

Dezvăluiri fără precedent ale Elenei Udrea. Deputata a scris o carte pe care încă nu a publicat-o, dar câteva paragrafe din aceasta au ajuns la România TV. Udrea a descris momentul dinaintea arestării ei. Din descriere nu a lipsit nici fostul preşedinte, Traian Băsescu.

“Eu şi Gelu Vişan strângeam masa, după ce mâncasem sarmale, şi spălam farfuriile. Domnul Băsescu a aţipit pe canapea. Aşteptam să văd decizia. Am primit un mesaj: M-au arestat. După ce s-a trezit preşedintele a întrebat dacă a venit vreo veste. Nu am vrut să îi spun nimic. I-a spus Gelu că da şi ca am fost arestată. Preşedintele s-a cutremurat. I-am rugat să plece ca să nu mă găsească poliţiştii cu ei acolo. Au plecat amândoi abătuţi de acolo.”, a scris Udrea.

Deputata a dezvăluit de ce nu a publicat până acum cartea. “Am amânat publicarea cărţii pentru că experienţa arestării a fost traumatizantă. Acum caut un titlu pentru carte. În ea sunt pomeniţi şi doamna Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea sau Livia Stanciu. Sunt cei care m-au trimis acolo. Nu ştiu dacă trebuie să se teamă sau nu. “, a mai spus Udrea la RTV.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.