GABRIELA FIREA declara: ”ESTE INACCEPTABIL ! Bucureştenii au fost AMĂGIŢI !”

GABRIELA FIREA declara: ”ESTE INACCEPTABIL ! Bucureştenii au fost AMĂGIŢI !”

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că a primit asigurări că lucrările de consolidare şi reabilitare în cazul Arcului de Triumf vor fi încheiate până pe 30 iunie.

‘Au fost amânări succesive, au fost zece acte adiţionale şi cred că, de acum înainte, trebuie să tratăm cu mai multă responsabilitate, încă din faza de proiectare toate aceste lucrări, pentru a nu mai exista atâtea întârzieri, amânări de finalizare şi acte adiţionale. Această lucrare e spre finalizare. 87% din ea este realizată, atât în ce priveşte consolidarea, cât şi restaurarea. Mai sunt aşteptaţi doi izolatori seismici zilele următoare şi promisiunea fermă este ca pe 30 iunie să se poată spune că s-a încheiat această lucrare. Două săptămâni durează recepţia’, a afirmat Firea, după ce a vizitat şantierul de la Arcul de Triumf.

“Mi s-a explicat că lucrările la Arcul de Triumf nu au fost finalizate la timp pentru că era necesară testarea izolatorilor seismici montaţi pentru consolidarea structurii în caz de cutremur. Dar dacă această procedura era necesară, nu am înţeles de ce nu a fost luată în calcul de la început. Pentru mine acest lucru e inacceptabil, pentru că bucureştenii au fost amăgiţi cu anumite termene care nu s-au respectat şi nici nu aveau cum să fie respectate. Nu voi mai permite astfel de erori în viitoarele contracte semnate de Primărie. Acum că au venit şi ultimii doi izolatori seismici care s-au aflat la testare, nu mai e nicio scuză pentru o altă amânare. Lucrările vor finalizate în vara acestui an, iar la 1 Decembrie, în mod cert se va defila pe sub Arcul de Triumf“, a scris Firea pe Facebook.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.