Publicitate

IATA ce trebuie SA INDURE ROMANII in Ianuarie 2017 !

IATA ce trebuie SA INDURE ROMANII in Ianuarie 2017 !
Publicitate

IATA ce trebuie SA INDURE ROMANII in Ianuarie 2017 !

IANUARIE 2017 – Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi apropiate de normalul perioadei in sudul, sud-estul si local vestul teritoriului, iar in rest se vor putea situa sub media climatologica. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme local in est si sud – est si se vor situa, in general, peste media climatologic a in restul.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%.

Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Image result for poze oameni inzapeziti

Europa de Est, lovita de valuri scurte de frig, pe final de iarna

Valuri de aer rece vor marca regiunea in partea a doua de iarna, accentuand senzatia de frig mai ales in zonele de nord.

Pentru Romania, este prognozata, in special in centrul si sudul tarii, o iarna cu temperaturi ridicate fata de media normala si cu perioade de seceta. Nu sunt anuntate furtuni puternice si nici inundatii.

Caderile de zapada vor fi sub media normala. Pe masura ce coboara mase de aer arctic, vor exista si scurte perioade de ger cu temperaturi sub media normala.

Potrivit AccuWeather, Bucurestiul va avea in jur de 25 de zile cu zapada sau gheata.

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.