Publicitate

IATA-L pe românul care A FURAT bijuterii de 5 MILIOANE € ! AFLA cum a fost prins !

IATA-L pe românul care A FURAT bijuterii de 5 MILIOANE € ! AFLA cum a fost prins !
Publicitate

IMAGINEA LUI A DEVENIT VIRALA !

hot roman franta jaf bijuterii

Apar noi detalii despre jaful pe care un român l-a dat într-un magazin de bijuterii de lux din Paris. George Ploscaru împreună cu doi cetăţeni sârbi au furat două diamante şi două inele de peste 5 milioane de euro.

Cum au acţionat cei trei

Cei trei hoți ar fi acționat cu o zi înainte de Anul Nou într-un magazin din Paris. Îmbrăcat în costum de designer și cu un ceas Rolex la mână, românul ar reușit să-i păcălească pe angajații magazinului dându-se drept evaluator care lucrează pentru un om de afaceri israelian.

Angajatorii magazinului l-au dus într-o cameră separată, i-au arătat bijuteriile de care era interesat, două diamante brute și două inele, așezate într-o cutie cu bijuterii. Românul a analizat cu atenție cutia și, într-un moment de neatenție al angajaților, românul a schimbat cutia cu diamante și le-a spus angajaților că nu este interesat. Partea sa din pradă a fost un diamant și un inel, restul fiind date, conform înțelegerii, cetățenilor sârbi.

George Ploscaru a reușit să vândă diamantul unui om de afaceri din Israel și ar fi câștigat peste 700.000 de euro. Cu inelul s-ar fi întors în România, i-ar fi spus unui prieten exact ce ar fi făcut în Franța și i-ar fi cerut ajutorul.

Va fi extrădat luna viitoare

În urmă cu o săptămână, ar fi încercat să vândă inelul într-un hotel de lux din București, inel evaluat la aproape 2 milioane de euro. Tranzacția nu a avut loc pentru că cei interesați nu s-au înțeles asupra prețului. Între timp, Poliția Română și DIICOT au fost informați asupra jafului printr-o scrisoare din Franța și a unui denunț din partea unui martor care se află în dosar și au reușit să-l prindă pe român.

Românul este arestat și urmează să fie extrădat în următoarea lună.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.