Publicitate

In 2017 va avea loc primul TRANSPLANT DE CAP uman din ISTORIA MEDICINEI ! Iata pacientul care va fi ”DECAPITAT”

In 2017 va avea loc primul TRANSPLANT DE CAP uman din ISTORIA MEDICINEI ! Iata pacientul care va fi ”DECAPITAT”
Publicitate

Iata pacientul care va fi ”DECAPITAT” !

Sună a filme cu zombie şi Frankenstein? Ei bine anul acesta operaţia revoluţionară a neurochirurgului italian Sergio Canavero va avea loc în premieră absolută.

Reuşita ei deschide calea unor veritabile miracole în medicină, pentru că poate vindeca orice boală, mai puţin pe cele neurocerebrale. Pacientul este un ucrainean de 32 de ani, pe nume Vareli Spiridonov, care suferă de boala Werding-Hoffman care îi “topeşte” muşchii.

El s-a oferit voluntar şi e gata să plătească peste 10 milioane de dolari cât costă operaţia. Înainte de a fi decapitat, pacientul este răcit pentru a nu-i distruge celulele creierului în timpul transplantului.

Coloana vertebrală va fi secţionată cu un bisturiu de diamant. Apoi fiecare nerv, fiecare venă în parte va fi ataşată corpului nou. 150 de medici din lume spun că operaţia care va avea loc în China, Marea Britanie sau Arabia Saudită are 90% şanse de succes. Operaţia are loc în luna decembrie a acestui an.

Intervenţia chirurgicală este estimată să dureze 36 de ore, iar costurile se ridică la 18 milioane de dolari.

Toate încercările de până acum de a realiza un astfel de transplant, la animale, au eşuat. Cel mai cunoscut exemplu este o maimuţă, care nu a supraviețuit pentru că organismul său a respins noul cap.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.