Publicitate

În cât timp a ajuns prima ambulanţă acasă la Daniel Prodan ?

În cât timp a ajuns prima ambulanţă acasă la Daniel Prodan ?
Publicitate

Fotbalul românesc e in doliu. Daniel Prodan, fost sportiv, a decedat miercuri seară (16 noiembrie), după ce a suferit un infarct. Deşi două ambulanţe au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor, din păcate, inima lui Prodan a cedat.

Sefa serviciului de ambulanţă SMURD, Alis Grasu, a explicat cum au decurs manevrele de resuscitare pentru Daniel Prodan.

”Două echipe de salvare au ajuns în scurt timp la casa lui Prodan. Ambulanţele aveau un medic şi o asistentă. Manevrele de resuscitare au ţinut 3 ore. Din păcate, de fiecare dată, când au reuşit să îi pornească inima, activitatea cardiacă a fost de maxim 20 de secunde. Eforturile medicilor au fost remarcabile”‘, a concluzionat Alis Grasu.

Cumplita veste a morţii lui Daniel Prodan a fost dată de Dorin Chioţea pe contul personal de Facebook. El a concluzionat că primul echipaj de salvare a ajuns în 14 minute.

”Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai cumplită știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.
Tragedia a avut loc în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că “în 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a făcut tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat”, a scris jurnalistul Chioţea pe Facebook, miercuri noapte.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.