Publicitate

IN SFARSIT !!! IATA CINE SUNT VINOVATII atentatului din clubul din Istanbul !

IN SFARSIT !!! IATA CINE SUNT VINOVATII atentatului din clubul din Istanbul !
Publicitate

Exista informatii conform carora reţeaua teroristă Stat Islamic ar fi revendicat atentatul comis de Revelion într-un club de noapte din Istanbul, soldat cu 39 de morţi şi 70 de răniţi.

Poliţia turcă a reţinut, luni dimineaţă, opt persoane despre care se crede că ar avea legături cu atacul terorist comis de Revelion în incinta unui club de noapte din Istanbul şi care s-a soldat cu 39 de morţi şi aproape 70 de răniţi, notează site-ul cotidianului Hurriyet.

Autorităţile turce îl caută activ pe auorul atacului armat comis de Revelion în Clubul de noapte Reina, situat pe malul Bosforului. Conform autorităţilor turce, teroristul care a ucis 39 de persoane şi a rănit alte 70 este din Uzbekistan sau Kîrgîzstan. Douăzeci şi cinci dintre victimele atentatului din club sunt cetăţeni străini, din Israel, India, Liban, Franţa, Tunisia, Belgia, Kuwait şi Canada.

La  Istanbul, 17.000 de politişti sunt în alertă maximă, forţele de securitate lansând o operaţiune masivă de căutare a suspectului care şi-a abandonat arma în clubul Reina.
Motivul atacului nu este clar, dar se presupune că a fost ordonat de organizaţia Stat Islamic, responsabilă de cel puţin două atentate teroriste comise anul trecut în Turcia, relatează BBC.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.