Publicitate

IN SFARSIT ! L-AU ARESTAT ! Iata cine e adevaratul UCIGAS din Istanbul !

IN SFARSIT ! L-AU ARESTAT ! Iata cine e adevaratul UCIGAS din Istanbul !
Publicitate

A FOST ARESTAT bărbatul suspectat că a ucis 39 de oameni într-un club din Istanbul, de Revelion

suspect club istanbul atac revelion

Bărbatul de origine uzbecă, suspectat că a ucis 39 de persoane în clubul Reina din Istanbul, în noaptea de Revelion, a fost arestat, potrivit surselor locale.

Abdulakadir Masharipov a fost capturat de poliția turcă în Istanbul, în districtul Esenyurt, relatează cotidianul Hurriyet, conform The Independent. Sursele mass-media locale au informat că suspectul și-a luat în tot acest timp o identitate falsă, folosind numele Ebu Muhammed Horasani și a fost prins de poliție într-o operațiune specială. A fost capturat împreună cu fiul său în partea europeană a Istanbulului, dar informațiile încă nu sunt confirmate de autorități.

suspect club istanbul atac revelion

Bărbatul, de naționalitate uzbecă, a fost întâi dus la clinică pentru a i se face investigații medicale și abia apoi l-au transportat la un departament de poliție unde a fost supus unui interogatoriu.

În urma desfășurării operațiunii de amploare de identificare și găsire a teroristului care a ucis 39 de oameni, mai mulți suspecți au fost arestați. atacul a fost, ca multe altele de altfel, revendicat de Statul Islamic și l-a motivat ca o reacție la implicarea militară a Turciei în războiul din Siria. Poliția turcă a desfășurat o adevărată vânătoare de suspecți pentru a-l găsi pe bărbatul care se pare că s-a și filmat cu telefonul mobil înainte de a ataca.

sursa Ruptly TV

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.