INCREDIBIL ! STATUL ITI DA 350 de euro ! IATA condiţiile !

INCREDIBIL ! STATUL ITI DA 350 de euro ! IATA condiţiile !

Programul de Guvernare cu ajutorul caruia PSD a câştigat alegerile are mai multe prevederi care îi privesc pe tineri. Guvernul va da bani fiecărui tânăr ca să-şi termine şcoala, şi apoi va subvenţiona şi patronii care vor angaja tineri.

400.000 de tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani vor primi bani de la stat, potrivit Programului de Guvernare al PSD. În total, este vorba despre 470 de milioane de euro, subvenţii, atât pentru ei, direct, cât şi celor care le vor oferi locuri de muncă. Banii vor fi acordaţi în perioada 2017-2020, şi vor fi plătiţi din fonduri europene prin Programul Operaţional Capital Uman, iar programul PSD pentru tineri se numeşte “Garanţia pentru Tineret”.

Iată ce prevede programul:

– Alocații financiare de 350 euro pentru stimularea tinerilor în sensul de a-și finaliza studiile. Beneficiari 60.000 de tineri, impact financiar 21 milioane euro, bani ce vor fi plătiți unităților de învățământ.

– Alocații financiare pentru a stimula tinerii să-și termine studiile gimnaziale. Beneficiari 60.000 de tineri, impact bugetar 64 milioane de Euro.

– Burse profesionale de câte 400 lei/lună pentru 60.000 de tineri ai școlilor profesionale.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.