Publicitate

INFORMATIE-BOMBA ! ARTIFICIILE sunt cauza INCENDIULUI de azi-noapte, de la clubul Bamboo

INFORMATIE-BOMBA ! ARTIFICIILE sunt cauza INCENDIULUI de azi-noapte, de la clubul Bamboo
Publicitate

Vice-primarul sectorului 2 al Capitalei pune pe tapet o teorie bazata pe surse, conform careia incediul de azi-noapte din clubul de fite Bamboo, ar fi fost provocat de materiale pirotehnice, mai precis, de artificii.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 42 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată. 27 autospeciale SMURD, la faţa locului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) anunţă că Bamboo nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, clubul fiind amendat de cinci ori în ultimii doi ani. Primăria Sectorului 2 susţine că localul nu avea autorizaţie de funcţionare. Avocatul clubului spune localul funcţiona legal.

“Am solicitat clientului să prezinte către organele de cercetare toate avizele, toate autorizaţiile pe care le are, toată documentaţia depusă în ceea ce priveşte ISU. Din păcate, majoritatea actelor au ars în incendiu, dar vedem în mapele, documentele folosite de-a lungul timpului pentru autorizat şi prezentăm duplicate organelor de cercetare. Eu ştiu că existau documente şi tocmai de aceea am cerut clientului să le prezinte. Existau documentele în ceea ce priveşte funcţionarea legală a clubului”, a declarat Dumitru Badragan, avocatul Bamboo.

Administratorul clubului Bamboo, dus la spital de la Secţia 7 Poliţie

Administratorul clubului Bamboo a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, la Secţia 7 de Poliţie pentru a fi audiat însă bărbatului i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital. După incendiul din club a fost deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute de Parchetul Capitalei.

Surse judiciare au declara că sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, administratorul clubului a mers la Secţia 7 de Poliţie pentru a da declaraţii, acesta fiind transportat la spital după ce a susţinut că se simte rău.

 

38 de victime în incendiul din Bamboo au ajuns la spitalele din Bucureşti, şapte dintre acestea fiind internate. 21 de victime au fost transportate de SMURD şi ambulanţe la unităţile medicale, altele prezentându-se singure.

Ultimele informaţii transmise de ISU arătau că şapte persoane au rămas internate în spitale.

“Persoana intubată şi ventilată, starea ei evoluează bine, a fost scoasă de pe aparate, este în stare bună, este conştientă”, a declarat Raed Arafat.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.