INFORMATIE CRUCIALA PENTRU SANATATEA TA ! MANCAM OTRAVA ! ATENTIE la eticheta !

INFORMATIE CRUCIALA PENTRU SANATATEA TA ! MANCAM OTRAVA ! ATENTIE la eticheta !

In mod cert, fiecare dintre noi s-a obisnuit cu etichetele lipite pe legumele si fructele din supermarket-uri. Dar cati dintre noi stim sa ”decodam” informatia pe care acestea o contin ?

Iata un ghid usor in cativa pasi pentru identificarea produselor benefice pentru sanatate, precum si pentru excluderea acelor produse alimentare periculoase pentru familia noastra !

1.De exemplu, fiecare numar de pe sticker care incepe cu 9, ne confirma faptul ca legumele sau fructele respective sunt organice.

2.Produsele care au numere care incep cu 3 sau 4, sunt legume si fructe crescute in mod conventional. Cultivarea vegetalelor in mod conventional presupune folosirea de pesticide si chimicale pe care fermierii le folosesc pentru a mari productia si, implicit, profitul.

3.Iata numarul pe care cu totii il asteptam ! Numarul 8 ! Daca stickerul de pe legumele si fructele pe care le intalnesti contine un numar ce incepe cu 8, atunci in mod cert trebuie sa eviti cumpararea acestui tip de produs ! ATENTIE ! 8 este cifra pentru produsele vegetale modificate genetic !

Sfatul nostru este ca intotdeauna sa cumperi legume si fructe de la micii producatori locali.

Fii atent cu sanatatea ta si a familiei, nu te juca cu ea !

Imagini pentru rosii modificate genetic imagini

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.