INGERUL MORTII a lovit crunt o familie din Romania !

INGERUL MORTII a lovit crunt o familie din Romania !

Un copil şi mama lui au murit într-un accident rutier în zona Jilava.

Circulaţia este blocată

Un copil şi mama lui au murit, marţi, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona localităţii Jilava, maşina în care se aflau cei doi fiind lovită de un tir, au declarat oficiali ISU.

“Femeia care se afla încarcerată a fost declarată decedată de către medicii de la SABIF. Sunt două victime în total, femeia de la volan şi copilul care se afla în maşină. Accidentul a avut loc între un tir şi un autoturism, lovindu-se frontal. Şoferul de pe tir este conştient. S-a intervenit cu o maşină de descarcerare, două maşini cu apă şi spumă, o ambulanţă de prim ajutor şi din partea SABIF un o echipa cu medic”, au declarat oficiali ISU-Bucureşti.

În judeţul Ilfov, traficul rutier este întrerupt pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, în zona Jilava. Conform primelor informaţii primite, autoturismul a pătruns pe sensul opus. Până la reluarea circulaţiei, pot fi folosite rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene, cum ar fi: din 1 Decembrie: DJ401D Copăceni – DJ401A Vidra – DJ401 Berceni – DN Centura Bucureşti sau DJ401D Dărăşti – Măgurele – DN Centura Bucureşti (în ambele sensuri); din Adunaţii-Copăceni: DJ412A Dărăşti-Vlaşca – Novaci – DN6 Mihăileşti – Bucureşti (în ambele sensuri), informează centrul Infotrafic.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.