Job-ul care aduce salariul de 300 de milioane de euro

Job-ul care aduce salariul de 300 de milioane de euro

Iti doresti sa castigi mai multi bani? Poate speri la o marire de salariu sau chiar la un alt job mai bine platit. Crezi ca 2.000 – 3.000 de euro pe luna ar fi de ajuns?

Iata ca este un job care i-a oferit titularului sau venituri de 300 de milioane de euro!

Italianul Carmine „Mino” Raiola (48 de ani) este cel mai in voga agent de jucatori din lumea fotbalului. Iar apogeul carierei sale se intampla chiar acum! Chiar daca are peste 90 de kilograme, Raiola castiga mai bine decat orice alt jucator din lumea fotbalului.

 

Cum a ajuns Mino Raiola sa castige peste 300 de milioane de euro in 30 de ani?

Nascut in Italian, Raiola s-a mutat impreuna cu parintii in Olanda, imediat dupa ce a implinit 1 an. A lucrat in restaurantul parintilor sai, din orasul Haarlem, iar apoi a intrat la Facultatea de Drept. In tinerete, marea sa pasiune a fost tenisul de masa. A jucat pentru clubul din orasul sau si a castigat titlul de cel mai bun jucator la categoria peste 90 de kilograme.

Intre timp, cariera sa s-a dezvoltat, iar in 1987 si-a deschis propria afacere. A inceput sa se concentreze tot mai mult pe fotbal. Asa a ajuns agentul mai multor jucatori, iar in 1988 (la doar 21 de ani!) , Mino Raiola a realizat primul sau transfer important: jucatorul Frank Rijkaard, de la Sporting Lisabona la Milan.

Fotbalul i-a adus pana acum lui Mino Raiola venituri de peste 300 de milioane de euro. Conform publicatiei The Sun, Raiola a incasat mai multi bani decat a reusit sa stranga Lionel Messi de-a lungul carierei in care a castigat deja cinci Baloane de Aur.

vezi mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.