Publicitate

Kovesi aruncă BOMBA ! DOSARE PENALE pentru MINISTRII CABINETULUI GrinDragnea !

Kovesi aruncă BOMBA ! DOSARE PENALE pentru MINISTRII CABINETULUI GrinDragnea !
Publicitate

Kovesi aruncă BOMBA ! DOSARE PENALE pentru 2 MINISTRI ai CABINETULUI GrinDragnea !

Premierul Grindeanu și ministrul Iordache, VIZAȚI.

S-a deschis dosar penal in rem

Laura Codruța Kovesi lansează artileria grea asupra Guvernului PSD-ALDE. DNA a deschis dosar penal in rem pe numele premierului Sorin Grindeanu a ministrului de Justiție, Florin Iordache, în urma unui denunț penal depus în data de 25 ianuarie.

Grindeanu și Iordache sunt acuzați de favorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție”, a spus Ana Maria Roman, reporter ANTENA 3.

”Știam că se va întâmpla asta de mult timp. Florin Iordache a fost amenințat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la același post de televiziune.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.