Publicitate

LOVITURA TOTALA pentru Liviu Dragnea IN ACEST MOMENT ! Se prefigureaza DEZASTRUL !

LOVITURA TOTALA pentru Liviu Dragnea IN ACEST MOMENT ! Se prefigureaza DEZASTRUL !
Publicitate

România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, a transmis sâmbătă fostul preşedinte Traian Băsescu, apreciind şi că „visul” liderului PSD, Liviu Dragnea, de a-l pune în aplicare din postura de premier, „prefigurează dezastrul”.

„Visul lui Dragnea prefigurează dezastrul. În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat, în aplicare, pe iluzia că, reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui”, a scris Băsescu pe Facebook.

El a adăugat că formaţiunile politice care nu au câştigat alegerile, dar au reprezentare parlamentară, au obligaţia de a-şi corela eforturile şi de a face o opoziţie eficientă pentru a preveni „dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea”.

Băsescu a menţionat că PMP se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării, cu sau fără aliaţi politici. De altfel, după anunţarea primelor rezultate exit-poll, fostul preşedinte le-a transmis social-democraţilor că partidul său va face „cea mai dură opoziţie la guvernare” pe care PSD a avut-o vreodată.

„Pentru prima dată sunt de acord cu Antena 3 care dă scorul partidului ca fiind 6 procente (n.r. la exit-poll) şi îmi pare rău că mi-am pierdut ocazia să fiu prim-ministru datorită scorului PNL, dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută şi cel mai bun prim-ministru. În seara asta suntem veseli toţi într-un fel sau altul. Ce pot să îi garantez PSD este că va avea cea mai dură opoziţie la guvernare pe care a avut-o vreodată”, a declarat Traian Băsescu.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.