Publicitate

LOVITURĂ ZDROBITOARE. Unul dintre cei MAI MARI LIDERI ai lumii, CERCETAT PENAL în două dosare

LOVITURĂ ZDROBITOARE. Unul dintre cei MAI MARI LIDERI ai lumii, CERCETAT PENAL în două dosare
Publicitate

BREAKING NEWS

LOVITURĂ ZDROBITOARE. Unul dintre cei MAI MARI LIDERI ai lumii, CERCETAT PENAL în două dosare !

Premierul Benjamin Netanyahu urmează să fie audiat de poliţie în cadrul unei anchete penale privind presupuse acte de ocurpţie, acesta fiind acuzat că ar fi primit mită din partea unor oameni de afaceri, scrie The Associated Press, citând presa din Israel.

Un ecran negru a fost plasat luni în faţa reşedinţei oficiale a lui Netanyahu, aparent cu scopul de a bloca posibilitatea filmării audierii premierului israelian.

“Premierul Benjamin Netanyahu este cercetat penal în două dosare”, au declarat miercuri seară surse judiciare citate de postul tv Channel 10.

Benjamin Netanyahu a respins orice neregulă într-un dosar care îl vizează pe avocatul său privind un potenţial conflict de interese la achiziţionarea unor submarine din Germania.

Potrivit unor surse judiciare citate de cotidianul Times of Israel, Benjamin Netanyahu este cercetat penal pentru luare de mită şi fraudă, urmând să fie chemat la audieri.

Ar exista suspiciuni, potrivit surselor citate, că Benjamin Netanyahu ar fi primit mită, în 2009, un milion de euro de la un om de afaceri francez condamnat pentru fraudă, Arnaud Mimran.

În luna mai, şeful Inspectoratului de stat pentru Audit din Israel, Yosef Shapira, a emis un raport care critica vizite efectuate de Benjamin Netanyahu în străinătate, în unele cazuri alături de soţie şi de copii, în perioada 2003-2005, când era ministru de Finanţe.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.