Publicitate

LUNI, 20 iunie, ai ACCES GRATUIT LA INTERNET ! AFLA CUM !

LUNI, 20 iunie, ai ACCES GRATUIT LA INTERNET ! AFLA CUM !
Publicitate

VESTI MINUNATE PENTRU TINE !

Operatorul de telecomunicaţii Telekom România şi reţeaua globală de hotspot-uri FON oferă acces gratuit la internet în 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Internetului Wi-Fi, a anunţat Telekom România.

DA, Telekom oferă acces gratuit la internet în 40.000 de hotspot-uri FON, pe 20 iunie !

‘Telekom Romania sărbătoreşte Ziua Internaţională a Internetului Wi-Fi, stabilită pe data de 20 iunie de către asociaţia Wireless Broadband Alliance, lansând o ofertă specială în parteneriat cu FON, cea mai mare reţea globală de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie. Prin această iniţiativă, Telekom Romania şi FON urmăresc să încurajeze utilizarea intensivă a reţelei publice de acces Wi-Fi, demonstrând astfel capacităţile tehnologice ale reţelei’, menţionează un comunicat al Telekom România.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesaţi trebuie mai întâi să identifice un astfel de hotspot şi să se conecteze, după care să deschidă browser-ul pentru a fi direcţionaţi către portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie să selecteze opţiunea ‘Cod Promoţional’, să se înregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, să introducă un cod de acces şi să apese butonul ‘Redeem’. Codul de acces pentru această promoţie este TelekomFonOffer.

citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.