MAMA CRIMINALA care a ingropat cinci copii si a agresat un baietel, IN LIBERTATE ! ROMANIA-SCANDALOS !

MAMA CRIMINALA care a ingropat cinci copii si a agresat un baietel, IN LIBERTATE ! ROMANIA-SCANDALOS !

Cunoscută ca mama criminală din Uricani, Alina Ardeleanu este la un pas de a se întoarce din nou după gratii. Povestea femeii este înfricoşătoare.

Aceasta a adus pe lume şase copii, însă, doar o singură fetiţă mai trăieşte. Este acum în grija serviciilor sociale, în vreme ce toţi fraţii şi surorile ei au fost ucişi.

Cazul cel mai recent este a celor trei frăţiori, cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit împreună în apartament, din cauza unei lumânări pe care mama a aşezat-o lângă patul lor, înainte de a încuia uşa apartamentului şi a pleca, cel mai probabil, la birt. Când s-a întors, a găsit apartamentul în flăcări, dar nici atunci nu a chemat ajutor. Era atât de băută încât a căzut pe scara blocului şi şi-a fracturat bazinul.

Pentru tragedia din iunie 2015 ea este încă anchetată. Dar are deja o pedeapsă de ispăşit. În octombrie 2015 a fost condamnată la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru abuzarea sexuală a unui copil din vecini.

Condiţiile impuse de instanţă pentru a ispăşi pedeapsa în libertate au fost de a face cursuri de consiliere psihologică şi de a presta servicii în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile. Procurorii au constatat că aceasta nu a şi-a respectat obligaţiile impuse de către judecători şi au cerut revocarea suspendării executării pedepsei. Pe 5 aprilie 2016, magistraţii vor decide dacă Alina Ardeleanu se va întoarce după gratii.

În urmă cu 12 ani, i-au mai murit doi copii. Un băieţel în vârstă de doar 7 luni şi o fetiţă de 2 ani, care au fost ucişi de fostul ei iubit. Acesta ar fi fost deranjat de plânsetul bebeluşului.

Ar fi încercat să-i dea biberonul cu lapte, dar nu a reuşit să-l liniştească, astfel că l-a lovit în cap şi sugrumat, iar aceeaşi soartă a avut-o şi sora lui.

Bărbatul a luat întreaga vină asupra lui şi a fost trimis la închisoare, unde a şi murit, în timp ce mama copiilor a fost lăsată liberă şi avea să aducă pe lume alţi prunci care au avut tot o soartă tragică.

Jurnaliştii de la Adevărul scriu că, în urmă cu 12 ani, mama l-ar fi ajutat pe criminal să-i îngroape copiii în albia unui pârâu secat, aflat în apropiere de casa în care trăiau la acea vreme.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.