Warning: file_get_contents(http://wp_plug.adnow.com/wp_aadb.php?token=ff17fa46f139a49c5f062f5dca20332b93e147eb7f279fe54d7c19de01786886): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 502 Bad Gateway in /home/meganunt/public_html/wp-content/plugins/native-ads-adnow/public/class-adnow-widget-add-area.php on line 100

MARCATA PE VIATA DE UN MESAJ SCRIS PE UN BILET ! I-a oferit o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar acesta i-a dat un biletel. Cand l-a citit a inceput sa planga! IATA CE SCRIA !

MARCATA PE VIATA DE UN MESAJ SCRIS PE UN BILET ! I-a oferit o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar acesta i-a dat un biletel. Cand l-a citit a inceput sa planga! IATA CE SCRIA !

MARCATA PE VIATA DE UN MESAJ SCRIS PE UN BILET !

I-a cumparat o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar inainte sa plece acesta i-a dat un biletel. Cand l-a desfacut si l-a citit a inceput sa planga! Uite ce scrisese omul strazii pe el

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care i-a marcat viata si pe care a tinut sa o impartaseasca prietenilor ei virtuali de pe Facebook.

Postarea a devenit virala in scurt timp, a fost redistribuita de peste 120.000 de ori pana acum si a impresionat oameni din intreaga lume.

Casey spune ca se afla in fata unui fast food in momentul in care a observat ca un cersetor statea la intrare, cerandu-le celor care ieseau si intrau in local sa il ajute cu un banut.

Dupa ce l-a studiat timp de cinci minute, femeia a intrat in local, i-a cumparat o cafea si o gogoasa si a inceput sa stea de vorba cu el.

Asa a aflat povestea trista a omului: isi pierduse mama din cauza cancerului, nu isi cunoscuse niciodata tatal iar drogurile il transformasera in persoana care ajunsese sa fie astazi.

citeste mai departe aici

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.