MARE ATENTIE ! IATA cele 3 ZODII care se casatoresc DIN INTERES !

MARE ATENTIE ! IATA cele 3 ZODII care se casatoresc DIN INTERES !

Cele 3 zodii care se casatoresc din interes

1. SCORPION – Nativul din zodia Scorpion viseaza la un trai confortabil si nu suporta sa traiasca modest. Banii sunt extrem de importanti pentru acest nativ. Persoana nascuta in acest semn de apa nu suporta ideea unui trai de pe o zi pe alta. Poate divorta foarte rapid daca observa ca relatia in care s-a angrenat nu ii asigura ceea ce isi doreste din punct de vedere material.

2. CAPRICORN – Capricornul este foarte pragmatic, stapan pe sine, destul de complicat in relatii. Ii place sa calatoreasca mult, fapt pentru care are nevoie de multi bani. Nu ii place sa se hraneasca doar cu iubire, desi este un sentimental prin definitie. Stie sa isi ascunda emotiile si nu vrea sa i se vada latura romantica.

3. VARSATOR – Varsatorul este un alt nativ care viseaza la o viata lipsita de griji si s-ar casatori doar ca sa scape de anumite probleme financiare. E adevarat in acelasi timp ca nu ar suporta sa stea langa cineva fata de care nu simte nimic. La fel ca Capricornul si Scorpionul, Varsatorul este extrem de constient ca mai devreme sau mai tarziu banii vor avea un cuvant greu de spus in relatie.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.