MOARTEA PAPEI IOAN PAUL I, UNUL DIN MISTERELE SECOLULUI AL XX-LEA

MOARTEA PAPEI IOAN PAUL I, UNUL DIN MISTERELE SECOLULUI AL XX-LEA

ACUZAȚII CU PRIVIRE LA RITUALURILE SATANICE CARE AU LOC LA VATICAN S-AU FĂCUT DE-A LUNGUL ANILOR DE CĂTRE PERSOANE CARE AU AVUT DIVERSE ACTIVITĂȚI LA VATICAN.

Poate că cea mai importantă a venit de la preotul iezuit Malachi Martin, un apropiat al papei și al cardinalului Bea Augustin.
Ritualurile se realizau în anul 1964 și constau în ceremonii dedicate arhanghelului decăzut, Lucifer. În anul 1990, Malachi a scris o carte despre aceste ritualuri satanice care a stârnit un val de proteste din partea Vaticanului.

Afirmațiile lui Malachi au fost susținute și de alți înalți prelați care în acea perioadă se aflau la Vatican. S-a spus că, Satana a intrat în cele mai înalte sfere ale Vaticanului.

Suspiciunile nu s-au oprit aici. Moartea papei Ioan Paul I este și astăzi un subiect învăluit în mister. Oficial, moartea s-a datorat unei crize cardiace. Fratele Papei, Eduardo, a susținut că, înainte de tragicul sfârșit, Papa a făcut un control medical și rezultatele analizelor au arătat că nu are probleme cardiace.

Se cunoaște faptul că, Ioan Paul I a fost papă numai 33 de zile. În primele zile după ce a ajuns papă, Ioan Paul I a declarat că anumite lucruri din Vatican trebuie schimbate, inclusiv persoanele care le-au generat.

Papa a făcut aluzie la anumite sume de bani, bani murdari și la afaceri care nu fac cinste Vaticanului. Moartea lui Ioan Paul I, în 26 august 1978, rămâne unul dintre marile mistere ale secolului al XX-lea. Apropiații Papei susțin că nu a fost o moarte naturală, suspiciune alimentată și de faptul că Vaticanul a refuzat autopsia.

Jurnaliști de investigație au scos la iveală legături pe care Mafia le avea cu Vaticanul. Vaticanul spăla bani murdari care proveneau de la Mafie. Se știe că, Vaticanul dispune de sume uriașe de bani.

Alte ipoteze privind moartea papei făceau referire la o lojă masonică care activa în interiorul Vaticanului și care avea tot interesul să elimine un papă ferm, incomod pentru mulți.

Conform oficialilor, papa s-a retras în apartamentul său pentru a se odihni. A fost descoperit mort dimineața. Lampa de pe etajeră a funcționat toată noapte și nici o persoană din anturajul papei nu a observat acest lucru.

Soneria pe care o utiliza papa în caz de urgență era decuplată. A fost chemat un medic care a scris în certificatul medical moarte cauzată de probleme cardiace.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.