Publicitate

Momente HALUCINANTE pentru un ROMAN CELEBRU, ”M-au lovit. Am fost alergat cu sabia”

Momente HALUCINANTE pentru un ROMAN CELEBRU, ”M-au lovit. Am fost alergat cu sabia”
Publicitate

“Au fugit după mine cu sabia. Am fost lovit”. Cristi Balaj, la ora de nostalgie. Cum şi-a surclasat adversarii la examenele pentru “B” şi “C”

Cristi Balaj (45 de ani) a avut posibilitatea de a-şi prelungi cariera cu încă doi ani, dar a ales să pună capăt vieţii de arbitru după 17 ani în Liga 1. Ajuns la momentul amintirilor, centralul din Baia Mare a rememorat câteva dintre episoadele petrecute la începutul incursiunii în arbitraj.

 Ca mai fiecare arbitru, Balaj s-a lovit şi el de obiceiurile urâte din ligile inferioare ale fotbalului românesc: ”Au fugit după mine cu sabia. Am fost lovit”, a spus Balaj, înainte să-şi aducă aminte de examenele pe care a trebuit să le treacă, dar şi de primul meci arbitrat în Liga 1: ”Am dat examen la divizia C şi la B am intrat primul, detaşat. Între mine şi locul 2 erau 17 sutimi şi de la 2 în jos erau din sutime în sutime. În divizia B am arbitrat etapă de etapă. Dan Petrescu a avut încredere în mine, iar în Liga 1 meciul de debut a fost Steaua-FC Brasov, l-am avut asistent pe Grigorescu, care ulterior a fost preşedinte”, a declarat Balaj, într-un interviu acordat Digi Sport.

Băimăreanul a recunoscut că emoţiile debutului au fost mult mai mari decât cele ale partidei de despărţire, Gaz Metan Mediaş – Astra: ”Am fost norocos, am avut prestaţii apreciate. La debut am avut emoţii infinit mai mari decât la ultimul meci. A fost o bucurie imensă la final de joc, acum a fost o mare tristeţe pentru că mă despart de un fenomen pe care l-am îndrăgit cu adevărat”, a adăugat centralul care a fost considerat pentru multă vreme cel mai bun arbitru al României.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.