NIMENI NU SCAPA ! Noua Ordine Mondială îți supraveghează CARDUL și TELEFONUL MOBIL

NIMENI NU SCAPA ! Noua Ordine Mondială îți supraveghează CARDUL și TELEFONUL MOBIL

AGENTIA MILITARA OFICIUL CUNOASTERII INFORMATIEI (IAO) ARE MISIUNEA DE A SUPRAVEGHEA SI A COLECTA ORICE INFORMATIE POSIBILA DESPRE ORICINE DIN ACEASTA LUME.

Inscriptia de pe frontispiciul acestei institutii care functioneaza in cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoasterea inseamna Putere.

Utilizarea cartii de credit, datele medicale, cronologia calatoriilor, facturile telefonice, evenimentele inregistrate ca sofer, toate acestea sunt stocate in baza de date a IAO. Daca ati facut asa ceva, Ochiul-Atotvazator al IAO doreste sa stie acest lucru.

Oficiul a fost creat la inceputul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminarii teroristilor, dupa atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoasterea Informatiei Totale, TIA.

Sub obladuirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionarii altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltreaza in hard-ul computerelor si, ca un info-vampir, suge informatia de aici stocand-o in masiva sa baza de date.

Oficiul se bazeaza pe o retea de calculatoare, un sistem international secret de tehnica de spionaj, cunoscut in limbajul specialistilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail si a le incarca intr-o vasta retea de supercomputere, denumite Dictionare.

Echelon este un acord intre SUA si Marea Britanie, mai tarziu s-au alaturat Australia, Noua Zeelanda si Canada, principalele state de limba engleza ale lumii, avand ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunica restul lumii, atat prieteni cat si dusmani.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.