Nuțu Cămătaru EXECUTAT PUBLIC ! Scandal în lumea interlopilor din România

Nuțu Cămătaru EXECUTAT PUBLIC ! Scandal în lumea interlopilor din România

Scandal în lumea interlopilor din România, după ce Mircea Bălăuș, cunoscut și sub numele de Mircea Nebunu, a declarat la ieșirea din închisoare că binecunoscutul interlop Nuțu Cămătaru beneficiază de tratamente preferențiale în spatele gratiilor.

 

Eliberat recent din închisoare, Mircea Bălăuș afirmă că Nuțu Cămătaru nu ar duce o viață foarte grea în spatele gratiilor.

“Eu am fost ţinut în lanţuri. (…) Nuţu Cămătaru era la «protejaţi». Nu ne-am întâlnit în penitenciar, dar, dacă am fi ajuns faţă în faţă, cred că nu îi era prea bine”, a subliniat acesta.

Bălăuș a mai precizat că nu i-a fost ușor în spatele gratiilor și că de multe ori a fost nevoit să facă lege cu pumnul.

“Am făcut peste opt ani de închisoare, din condamnarea de nouă ani pe care o aveam pentru tentativă de omor. Recunosc, mi-am făcut dreptate cu pumnul în puşcărie. Nu suport nedreptatea! Erau unii care se credeau şmecheri şi le cereau taxe de protecţie deţinuţilor mai înstăriţi. Îi ameninţau cu bătaia, iar victimele sunau acasă şi rugau familiile să le pună 5.000-6.000 de lei pe card. Luam foc atunci când vedeam aşa ceva. Le-am arătat eu ce înseamnă smardoială… Nu le mai trebuia şmecherie, nu se mai legau a doua oară de oamenii ăia”, a mai specificat acesta pentru sursa citată.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.