O tanara care urca intr-un taxi si soferul acestuia, ucisi de un smecher cu X5 care fugea de politie

O tanara care urca intr-un taxi si soferul acestuia, ucisi de un smecher cu X5 care fugea de politie

Un tanar de 19 ani, care a gonit prin Bucuresti cu politia pe urme, a ucis in cursa lui nebuna doi nevinovati: un taximetrist si o fata care tocmai intra in masina acestuia.

Martorii sustin ca baiatul a urcat baut la volan la plecarea dintr-un club si a pierdut controlul pe cand incerca sa scape de agenti. Cei care l-au vazut vorbesc despre o viteza de peste 150 de kilometri pe ora. In groaznicul accident care a urmat au fost avariate trei masini pe langa bolidul lui.

Andrei Traian Andronie a obtinut permisul auto acum un an si conducea una dintre cele mai puternice masini 4×4 de pe piata. La volanul ei era cand a lovit o fata de 20 de ani si soferul unui taxi, un tanar de 30 de ani care de abia isi luase masteratul in Drept si in primavara urma sa se casatoreasca.

La 5 dimineata, Andrei gonea cu peste 100 de kilometri pe ora pe Calea Floreasca. Nu se grabea undeva. Fugea de un echipaj de politie care il urmarea de minute bune. Tanarul n-a mai apucat sa evite o masina parcata pe dreapta si care tocmai iesea in trafic.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.