Publicitate

ORASUL SECRET despre care nimeni nu vorbeste ! CE SE GASESTE SUB PIRAMIDELE de la Gizeh ?

ORASUL SECRET despre care nimeni nu vorbeste ! CE SE GASESTE SUB PIRAMIDELE de la Gizeh ?
Publicitate

Exista un oraș imens sub piramidele de la Gizeh !

Istoria Terrei este mult mai complexă decât am învățat la scoală. Un mister despre care nimeni nu vorbește niciodată este orașul secret de sub platoul de la Gizeh din Egipt.

Desi în zilele noastre nu se cunoaște mare lucru despre orașul subteran de sub piramidele de la Gizeh, în timpurile străvechi istoria acestui loc misterios era cunoscută pe deplin.

Pentru a înțelege pe deplin cum este acest oraș, trebuie să reamintim că lângă Oaza Fayum, nu departe de platoul Gizeh, s-a aflat în trecut enigmaticul Labirint. Acesta a fost vizitat de Herodot, care l-a descris precum o minune fără sfârșit. Acest labirint avea 1500 de camere la suprafața pământului, dar și 1500 în subteran. Camerele de la suprafață au fost vizitate de Herodot, care susținea că pasajele de legătură erau stranii, greu de imaginat și cu foarte multe informații.

Herodot a scris despre Labirint în secolul V î.Hr. următoarele:

“Are douăsprezece terenuri acoperite – șase orientate spre nord şi șase spre sud. În interior, clădirea are două nivele si contine 3.000 de încăperi, dintre care jumătate sunt subterane, iar cealaltă jumătate sunt situate direct deasupra lor. Am vizitat încăperile din nivelul superior, așa că ceea ce vă voi spune despre ele provine din propriile mele observații; despre încăperile subterane pot vorbi doar din auzite, pentru că oficialităţile egiptene au refuzat să mă lase să le văd, ele conţinând mormintele regilor care au construit labirintul, și, de asemenea, mormintele crocodililor sacri.

E greu de crezut că încăperile superioare pe care le-am văzut sunt opera oamenilor; pasajele complicate dintr-o cameră în altă şi dintr-o curte în alta mi se păreau a fi fără sfârşit, trecând dintr-o curte în camere, din camere în galerii, din galerii în mai multe camere și de acolo în și mai multe curți. Acoperișul fiecărei camere, curţi și galerii este din piatră. Pereţii sunt acoperiţi cu figuri sculptate și fiecare curte este construită din marmură albă și înconjurată de o colonadă“

vezi mai mult aici

 

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.