Publicitate

PANICA fara PRECEDENT in Capitala ! ATENTIE la ce PERICOL va expuneti COPIII !

PANICA fara PRECEDENT in Capitala ! ATENTIE la ce PERICOL va expuneti COPIII !
Publicitate

INCIDENT în Parcul Tei din Capitală !

Roata din parcul de distracţii s-a blocat timp 45 de minute

Aproximativ 20 de persoane au fost blocate timp de 45 de minute în roata din Parcul Tei, după ce sistemul de funcţionare fost afectat de o pană de curent. Roata a fost pusă în funcţiune urmând ca toate persoanele să fie coborâte în condiţii de siguranţă, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Câteva zeci de persoane au fost blocate aproximativ 45 de minute în roata din Parcul Tei, după ce sistemul de funcţionare fost afectat de o pană de curent. Roata a fost pusă în funcţiune iar toate persoanele au fost coborâte în condiţii de siguranţă, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

“A fost o fluctuaţie de tensiune şi a trebuit resetat calculatorul. Ne cerem scuze pentru inconvenient şi roata deocamdată este în revizie pentru a se remedia. Au stat blocaţi aproximativ 40 de minute. Sursa alternativă de curent a pornit, dar din cauza fluctuaţiei de tensiune, am văzut şi eu pe calculator, dădea eroare de un releu defect şi nu s-a putut debloca nici frâna manuală. E prima dată din 26 iunie de când s-a pornit. În fiecare zi de luni a fiecărei săptămâni se efectuează revizii la toate echipamentele de agrement de către personal de specialitate. Sunt revizii zilnice, sunt revizii săptămânale. Accesul este gratuit începând cu data de 23 decembrie 2016 până pe 8 ianuarie 2017”, a declarat Ionel Cioabă Ionel, directorul parcului de agrement.

Potrivit informaţiilor iniţiale, aproximativ 20 de persoane au fost blocate timp de 45 de minute în roata din Parcul Tei, după ce sistemul de funcţionare fost afectat de o pană de curent. Ulterior, autorităţile au confirmat prezenţa a 52 de persoane.

“Soţia mea a făcut un mic atac de panică, baieţelul s-a plictisit şi a trebuit să inventăm tot felul de jocuri pentru el. Dar ne-am dat seama că nu e nimic grav, aşa că am aşteptat să fie repusă în funcţiune. Nu a fost nevoie de îngrijiri medicale”, spune un bărbat care a fost blocat în roată.

“M-am speriat un pic pentru că eram sus de tot, eram în cabina cea mai de sus, dar am realizat că nu e niciun pericol şi că, probabil, e doar o pană de curent. Ne-am preocupat mai mult de cel mic, care se plictisise şi voia să coboare”, susţine femeia bărbatului.
ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit pentru evacuarea persoanelor aflate în roată, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj SMURD.

“A fost o pană de curent în zonă, s-a blocat. Oamenii de aici au făcut exact procedura pentru această situaţie. Au şi o sursă alternativă de curent, un generator, în schimb a trebuit resetat calculatorul şi roata a pornit. Oamenii au fost evacuaţi în siguranţă, a fost vorba despre 35 de persoane adulte şi 17 copii. Avem scări şi mai înalte de 66 de metri, cât este scara aceasta, problema de aici este solul ca să putem amplasa, pentru că este foarte grea să o amplasăm pe un astfel de sol. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, chiar unii erau bucuroşi că au stat şi au putut să vadă Bucureştiul de la o asemenea înălţime. Este pur şi simplu un eveniment. S-a făcut procedura standard de către personalul tehnic aflat la faţa locului şi totul a fost bine”, a declarat Adrian Dinu, comandantul detaşamentului special de salvatori ISU.

Roata mare din Parcul Tei s-a defectat în jurul orei 14.00, din cauza unei pene de curent. Energia electică a revenit însă sistemul de funcţionare a roţii a fost afectat, astfel că aproximativ 20 de persoane au fost blocate timp de 45 de minute.

ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit pentru evacuarea persoanelor aflate în roată, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj SMURD.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.