Publicitate

PRIM SONDAJ dupa PROTESTE! SCĂDEREA DRAMATICĂ a PSD-ului în sondaje, după ABROGARE! CATE PROCENTE A PIERDUT

PRIM SONDAJ dupa PROTESTE! SCĂDEREA DRAMATICĂ a PSD-ului în sondaje, după ABROGARE! CATE PROCENTE A PIERDUT
Publicitate

PRIM SONDAJ dupa PROTESTE! SCĂDEREA DRAMATICĂ a PSD-ului în sondaje, după ABROGARE! CATE PROCENTE A PIERDUT

Un lider PSD confirmă SCĂDEREA DRAMATICĂ a partidului în sondaje

În urma unui sondaj de opinie realizat de PSD Iaşi la nivelul judeţului, încrederea în partid a scăzut cu 23 de procente după adoptarea ordonanţei 13, iar după retragerea ei, “s-a văzut relaxarea”, citându-l pe preşedintele PSD Iaşi, Mihai Chirica.

Mihai Chirica, liderul PSD Iaşi a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că în urma unui sondaj de opinie s-a văzut că PSD a scăzut cu 23 de procente după după adoptarea ordonanţei 13, în condiţiile în care, în luna decembrie, social-democraţii au câştigat alegerile parlamentare cu un procent de 48%

„Lucrurile stau relativ aşa cum am prognozat, în sensul că am avut la început o cădere foarte mare de încredere (…), mai ales pe municipiu era un declin destul de mare faţă de ce se întâmpla în perioda decembrie, acest lucru e cuantificabil, în jur de 20-23 de procente. Ulterior, mai ales după măsurile de ieri şi alaltăieri, când s-a văzut deja relaxarea, chiar dacă mitingul a fost destul de mare nu mai era îndreptat împotriva PSD, deja începem să recăpătăm acele procente pierdute şi să le diminuăm ca nivel de neîncredere, a declarat Mihai Chirica.

Chirica a precizat că nu e vorba de pierderea electoratului, pentru că nu a fost măsurată intenţia la vot.

„Nu este vorba de pierderea electoratului pentru că nu suntem într-o campanie electorală şi nu avem nici premisa unor alegeri. Noi nu am măsurat intenţia de vot, am verificat care este nivelul de încredere şi cât de mult a contat prezenţa oamenilor în stradă”, a continuat Chirica.

Mihai Chirica, lider PSD Iaşi şi vicepreşedinte al PSD la nivel naţional a spus că este nevoie de o analiză asupra a ceea ce s-a întâmplat, explicând că „măsura emoţională trebuie curăţată chirurgical până la capăt, cât se poate de repede, eu aş prefera astăzi” şi că atenţia trebuie mutată spre intenţiile Guvernului prinvind actul de guvernare promis.

Totodată, Mihai Chirica consideră că bugetul şi alte proiecte ale actualului Guvern trebuie să devină principalele elemente de comunicare în acest moment.

PSD Iaşi a câştigat alegerile parlamentare cu voturile a 48% din cei prezenţi la vot pe 11 decembrie.

Aproximativ 30.000 de oameni au mărşăluit, duminică seara, timp de o oră, prin centrul Iaşiului, oamenii venind şi din Bacău, Neamţ, Botoşani şi Vaslui.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.