Warning: file_get_contents(http://wp_plug.adnow.com/wp_aadb.php?token=ff17fa46f139a49c5f062f5dca20332b93e147eb7f279fe54d7c19de01786886): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 504 Gateway Time-out in /home/meganunt/public_html/wp-content/plugins/native-ads-adnow/public/class-adnow-widget-add-area.php on line 100

RAZBOI TOTAL ! Nimeni nu a anticipat ASA CEVA ! Iohannis NU MAI POATE FACE NIMIC

RAZBOI TOTAL ! Nimeni nu a anticipat ASA CEVA ! Iohannis NU MAI POATE FACE NIMIC

RAZBOI TOTAL ! Nimeni nu a anticipat ASA CEVA ! Iohannis NU MAI POATE FACE NIMIC

Astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Sfidarea e deplină

La scurt timp după ce guvernul a adoptat ordonanţa de modificare a codurilor penale, preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur decizia executivului susţinând că este „o zi de doliu pentru statul de drept”, iar „sfidarea PSD este deplină”.

„Astăzi, Guvernul PSD şi ALDE a anulat munca a zeci de mii de oameni oneşti şi curajoşi din Justiţia română care au dovedit în ultimii ani că nimeni şi nimic nu este mai presus de lege. Guvernul PSD şi ALDE a anulat eforturile făcute de milioane de români de a face din România o ţară respectată în Europa!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Şeful statului susţine că „rezultatul votului din decembrie a dus la formarea unei majorităţi, care a alcătuit un guvern legitim. Dar votul nu reprezintă un cec în alb care permite unei majorităţi să poată face orice, de la adoptarea măsurilor populiste care riscă să pună sub semnul întrebării stabilitatea economică în următorii ani, până la călcarea efectivă în picioare a justiţiei şi a statului de drept”.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.