REALUL CV al lui Gabriel Oprea, dezvaluit de militari indignati: Intoxicari, FALSURI, smecherii

REALUL CV al lui Gabriel Oprea, dezvaluit de militari indignati: Intoxicari, FALSURI, smecherii

Evolutia profesionala, in cadrul armatei, a generalului cu patru stele Gabriel Oprea a fost analizata detaliat de militari cu experienta, care au ajuns la concluzia ca CV-ul este impanat de intoxicari si falsuri. Gradele obtinute de „G. Oprea reprezinta o sfidare a tuturor militarilor de cariera”. Militarii subliniaza ca nici macar respectatul general american Patton, care a participat la doua razboaie mondiale, nu a avut asemenea performante in cariera.

Iata analiza detaliata a carierei vicepremierului Gabriel Oprea:

Perioada: 1980 – 1983
Calificarea/diploma obtinuta: Ofiter
Numele si tipul institutiei de invatamant/furnizorului de formare: Scoala Militara de Ofiteri Activi „N. Balcescu” Sibiu, specializarea intendenta.

Nota: Aici apare arma intendenta, specializarea logistica – numai ca termenul „logistica” este inclus in terminologie abia dupa inceperea procedurilor de aderare la NATO, fiind trecut astfel in CV pt. a da mai bine la opinia publica.

Perioada: 1983 – 1990
Functia sau postul ocupat: Ofiter Economist
Numele si adresa angajatorului: M.Ap.N.

Nota: Este imposibil sa fi fost ofiter-economist sau a facut o „manevra”. Pt. a fi ofiter-economist, trebuia sa fi avut la baza formarii profesionale, studii economice (A.S.E.). Armata nu a format ofiteri-economisti decat dupa anul 1992, cand fostele scoli militare de ofiteri au fost transformate in institute militare (ulterior in academii). Ofiterii-economisti proveneau din absolventi ai unor facultati civile de profil, activati ulterior in armata. Deci, in acea perioada G. Oprea a fost un simplu ofiter de intendenta, ocupand eventual cu „relatii” o functie de „ofiter-economist”.

Perioada: 1985 – 1990
Calificarea/diploma obtinuta: Jurist
Disciplinele principale studiate/competente profesionale dobandite: Stiinte Juridice/Drept
Numele si tipul institutiei de invatamant/furnizorului de formare: Universitatea Bucuresti/Facultatea de drept.

Nota: Observam 3 lucruri: a avut „pile” – nu oricine primea aprobare in ’85 sa urmeze o facultate civila, a absolvit practic o facultate de drept comunist (in ’90 inca nu era schimbat nimic din programa de drept comunist, fiind eliminate de la predare doar pasajele cu citate din plenarele C.C. ale P.C.R. ), a urmat facultatea la F.F. – cunoscut fiind faptul ca o pregatire la F.F. este cu mult inferioara decat in cazul urmarii unei facultati la zi.

Perioada: 1990 – 1993
Functia sau postul ocupat: Ofiter de Justitie Militara

Nota: Tare faza! Abia termina dreptul la F.F. si in ziua a 2-a, este si numit jurist. Aici apare o intoxicare care sa dea bine la CV. Pt. opinia publica, denumirea „ofiter de justitie militara” conduce la ideea ca G. Oprea ar fost magistrat militar. In realitate, ofiter de justitie militara este si orice consilier juridic care lucreaza in armata. Cum nimeni nu si-a aduce aminte ca G. Oprea sa fi fost magistrat, rezulta ca a fost un simplu consilier juridic. Bine ca nu a ajuns magistrat, altfel la stiinta lui cine stie cati militari nevinovati mai nenorocea si din cadrul celor in activitate, pe cei in rezerva „aranjandu-ne” oricum prin aportul adus la desfiintarea pensiilor militare dupa deschiderea acestui drept de pensie. In ceea ce priveste pe cei in rezerva, nici nu e de mirare cum a procedat, a aplicat si el ce a inteles din studiile de drept comunist absolvite la F.F. candva.

citeste mai departe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.